| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Ima jaaaaaaako simpatičnih cura. I tu ne mislim na sex nego za vezu prvo pa sex sam dođe onda Ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ima jaaaaaaako simpatičnih cura. I tu ne mislim na sex nego za vezu prvo pa sex sam dođe onda Ima stvarno dragih cura dosta.A da mi se sviđa? Fizički da, ima ih, ali da bi kompletno mogao reći morao bi uh upoznat. Ali zgodnih i pametnih ima dosta. Volim ih sve ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Najjači su mi ovi solomonski odgovori ...3 rečenice a ne kaže ništa ![]() Malo mi je blesavo nekakve zaključke izvodit putem slika i postova.... Pa kažem da b' vas sve pojebo, i pop'šo ako već neke inzistiraju ...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ok, samo za Dara ponavljam se o5: Wonderwall, Trip i on. Eto, sorry ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 21-12-07 u 15:07. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Pa kako ću sad reći da mi se neka sviđa samo da bi je jebo? Pa kad ne mislim tako.... Ajde dobro. Imaju 2 djevojke koje mi se sviđaju ali opet ne samo na taj način da bi samo jebo i jebo. Pa ja nisam jebač tako da ih ne gledam na takav način. Jedna je Cina koja mi se sviđa a druga je (zna ona). ali i ostale mi cure drage... i šta sad da kažem - Volim vas sve forumašice. Koja mene želi - ja sam slobodan. neeeema sexa odmah. Moramo se prvo upoznati. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ako ćemo direktno onda sve forumašice, neke bi imale osmjeh od uha do uha drugi dan, neke bi bile u šoku a neke bi bile razočarane jer sam im posvetio manje pažnje nego nekoj drugoj. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Ima stvarno dragih cura dosta.

...