| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; A mi koji smo zauzeti ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Aj' ja sam čudan lik valjda. Ja za rijetke cure mislim samo "kako bi je jebo" i to često mislim samo na osobe koje nikako ne znam ono. ono vidim pičku i pol vani.. i pomislim kako bi je jebo... Čim sa nekom stupim u kontakt i vidim da je draga osoba ne gledam je uopće na način samo da bi je jebo i to je to. Ovdje nisam dugo ali sam dovoljno dugo da vidim da su 90% forumašica odlične cure i da su normalne i definitivno niti jednu ne gledam očima da bi ih samo jebo. Nisam takav ni inače a budući da sam često ovdje vidim da su cure stvarno oke i ne gledam ih samo "jebačkim" očima. Drage su mi...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Malo sam razmislio i suzio bi izbor na desetak forumašica, al neću spominjat imena jer će se naći neke koje će se osjećat zapostavljeno a i neke su zauzete pa da nemam problema s njihovim "gorilama" ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Malik , bez uvrede , al malo smaraš ... ako bi jebo , reci fino - ja bi tu i tu ... redni broj taj i taj ... pusti brate više tu poeziju i patnje mladog Werthera. `ko ono neki dan napisa - "ne bih te jebo , samo bih te gledo"? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? MalikTintilinić - To samo govori da si dobrica i emotivac, a ovdje se govori o sexu/sevi/jebanju/vođenju ljubavi itd Ovdje se ne traži da si dobar čovjek nego da si jebač ![]() Lijepo je poštovat cure/žene i to sve stoji ali ovdje se traži da budeš tigar a ne papučar ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ajd konačno da je netko formulirao kaj treba ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.