Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; A mi koji smo zauzeti ?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 15:06   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica?

A mi koji smo zauzeti ?
Star 21-12-07, 15:06   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,937
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Vi ste izopćeni/e
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:07   #33 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
A mi koji smo zauzeti ?
To nije moj problem

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Vi ste izopćeni/e
Ja nikome ne zatvaram vrata, svi odnosno sve su dobro došle
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:08   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Hahahaha onda okej u tom slučaju
Star 21-12-07, 15:17   #35 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Aj' ja sam čudan lik valjda. Ja za rijetke cure mislim samo "kako bi je jebo" i to često mislim samo na osobe koje nikako ne znam ono. ono vidim pičku i pol vani.. i pomislim kako bi je jebo... Čim sa nekom stupim u kontakt i vidim da je draga osoba ne gledam je uopće na način samo da bi je jebo i to je to. Ovdje nisam dugo ali sam dovoljno dugo da vidim da su 90% forumašica odlične cure i da su normalne i definitivno niti jednu ne gledam očima da bi ih samo jebo.

Nisam takav ni inače a budući da sam često ovdje vidim da su cure stvarno oke i ne gledam ih samo "jebačkim" očima. Drage su mi...
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:17   #36 (permalink)
LPK
prof. Foruma

LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Malo sam razmislio i suzio bi izbor na desetak forumašica, al neću spominjat imena jer će se naći neke koje će se osjećat zapostavljeno a i neke su zauzete pa da nemam problema s njihovim "gorilama"
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:20   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Malik , bez uvrede , al malo smaraš ... ako bi jebo , reci fino - ja bi tu i tu ... redni broj taj i taj ... pusti brate više tu poeziju i patnje mladog Werthera.

`ko ono neki dan napisa - "ne bih te jebo , samo bih te gledo"?
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:21   #38 (permalink)
LPK
prof. Foruma

MalikTintilinić - To samo govori da si dobrica i emotivac, a ovdje se govori o sexu/sevi/jebanju/vođenju ljubavi itd
Ovdje se ne traži da si dobar čovjek nego da si jebač

Lijepo je poštovat cure/žene i to sve stoji ali ovdje se traži da budeš tigar a ne papučar
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:21   #39 (permalink)
Akademik Foruma

A dobro , svi hoće da budu fini , što je okej ali to nije tema
Star 21-12-07, 15:23   #40 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ajd konačno da je netko formulirao kaj treba
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108