| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Kako ste si vi tu svi zakomplicirali živote, previše polemizirate S ovima bi se više "družila&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Kako ste si vi tu svi zakomplicirali živote, previše polemizirate ![]() S ovima bi se više "družila" ---> wonderwall, Dar1, Oggica, Synergy, Maliktintilinić.............................. I ne znam jel sam ih sve nabrojala, ima nešto i u tripu (dodam još ak se sjetim).. ........... E da, Arylin ![]() (a tko zna kad bi ih upoznala možda bi bilo durgačije... mislim te dečke bih upoznala) Da, pazi ti diplomate, otvori temu, a ne progovori kog bi ona :hammmer Nemre to tak, ne ne, nemre ![]() edit: Da fakat, carlitto... Treba to malo vidjeti... Zadnji Uredio dadyml : 21-12-07 u 15:44. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
"Volim te" se ne bi trebalo govorit ako se ne misli ![]() Stavila sam dva načina sviđanja zato što ima par dečki koji mi se sviđaju, ali ne da bih ih okrenula, nego više bude u meni zanimanje da ih upoznam i vidim da li bi došlo kemije između nas... But I guess I'm the only one ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Pa kako Dady reče, ti se nisi izjasnila ![]() edit: zanima me kako Carllito izgleda. Ipak je on mislio da su forumaši ružni i debeli ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? ajmo bit konkretni...evo od forumašica bih upoznao arylin, cinu, luluBg, mimy, a od forumaša anthony, daidza, fbs, malik, oggy, trip...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
![]() kako je izgledam,ja sam ti malo manji,puniji,debeo,dlakav,imam uska ramena a plosnatu glavu..ali zato iman zlatni lančić,točno tip za mercedes.. ![]() a kakav to ti predosjećaj imaš za mene,da parim na josipa katalenića ![]() Zadnji Uredio carllito : 21-12-07 u 16:26. | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
Ili mi hoćeš nešto poručiti tipa, zar je bitno imam dobar vozni park? ![]() Ako me zanima kako netko izgleda, ne znači da bi mu rekla "volim te", rodila mu djecu ili još gore, kuhala mu. ![]() ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ja bi rado jebo pregršt forumašica... najradije ove kojima idem na živce. A s nekima bi samo popričao. A seks kasnije. A neke uopće ne poznajem. Forumaše muškog spola nemam nikakvu želju intimnije upoznat.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #60 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() najiskrenije,volio bi upoznati samo 3 forumašice.. ![]() od muških forumaša isto tako 2,3 ljudi!! Zadnji Uredio carllito : 21-12-07 u 17:45. | |||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

I ne znam jel sam ih sve nabrojala, ima nešto i u tripu (dodam još ak se sjetim).. ........... E da, Arylin