Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Kako ste si vi tu svi zakomplicirali živote, previše polemizirate S ovima bi se više "družila&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 15:36   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica?

Kako ste si vi tu svi zakomplicirali živote, previše polemizirate

S ovima bi se više "družila" ---> wonderwall, Dar1, Oggica, Synergy, Maliktintilinić.............................. I ne znam jel sam ih sve nabrojala, ima nešto i u tripu (dodam još ak se sjetim).. ........... E da, Arylin

(a tko zna kad bi ih upoznala možda bi bilo durgačije... mislim te dečke bih upoznala)

Da, pazi ti diplomate, otvori temu, a ne progovori kog bi ona :hammmer

Nemre to tak, ne ne, nemre

edit: Da fakat, carlitto... Treba to malo vidjeti...

Zadnji Uredio dadyml : 21-12-07 u 15:44.
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:39   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Šta vam nije jasno?

Arylin je mislila - s kim bi se sa foruma pojebali ali da mu/joj prije kažete - volim te!

Jel tako Arylin?
Ne...

"Volim te" se ne bi trebalo govorit ako se ne misli

Stavila sam dva načina sviđanja zato što ima par dečki koji mi se sviđaju, ali ne da bih ih okrenula, nego više bude u meni zanimanje da ih upoznam i vidim da li bi došlo kemije između nas...
But I guess I'm the only one
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:41   #53 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pa kako Dady reče, ti se nisi izjasnila

edit: zanima me kako Carllito izgleda. Ipak je on mislio da su forumaši ružni i debeli
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:43   #54 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa kako Dady reče, ti se nisi izjasnila
Rijetki su se izjasnili.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:48   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

ajmo bit konkretni...evo od forumašica bih upoznao arylin, cinu, luluBg, mimy, a od forumaša anthony, daidza, fbs, malik, oggy, trip...
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:56   #56 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Trebalo bi malo izmjenit tj preformulirat naslov jer već postoji slična tema o tome tko vam je simpatičan...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 16:24   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
edit: zanima me kako Carllito izgleda. Ipak je on mislio da su forumaši ružni i debeli
to sam ja reka samo da nekim ljudima dignem živac,i diga sam pošteno..
kako je izgledam,ja sam ti malo manji,puniji,debeo,dlakav,imam uska ramena a plosnatu glavu..ali zato iman zlatni lančić,točno tip za mercedes..

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke

edit: Da fakat, carlitto... Treba to malo vidjeti...
a kakav to ti predosjećaj imaš za mene,da parim na josipa katalenića

Zadnji Uredio carllito : 21-12-07 u 16:26.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 17:12   #58 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
kako je izgledam,ja sam ti malo manji,puniji,debeo,dlakav,imam uska ramena a plosnatu glavu..ali zato iman zlatni lančić,točno tip za mercedes..
To smo si malo ironični? Ili mi hoćeš nešto poručiti tipa, zar je bitno imam dobar vozni park?

Ako me zanima kako netko izgleda, ne znači da bi mu rekla "volim te", rodila mu djecu ili još gore, kuhala mu.

Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 17:19   #59 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ja bi rado jebo pregršt forumašica... najradije ove kojima idem na živce.

A s nekima bi samo popričao. A seks kasnije.

A neke uopće ne poznajem.

Forumaše muškog spola nemam nikakvu želju intimnije upoznat.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 17:42   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
To smo si malo ironični? Ili mi hoćeš nešto poručiti tipa, zar je bitno imam dobar vozni park?
ja se opisujem a ti opet svoje,nema tu ironije,samo činjenice..

Citat:
Ako me zanima kako netko izgleda, ne znači da bi mu rekla "volim te", rodila mu djecu ili još gore, kuhala mu.
neznam s čim ovo ima veze

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja bi rado jebo pregršt forumašica... najradije ove kojima idem na živce.

najiskrenije,volio bi upoznati samo 3 forumašice..
od muških forumaša isto tako 2,3 ljudi!!

Zadnji Uredio carllito : 21-12-07 u 17:45.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111