| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; hm, za sevnuti bi ja bacio pod jaja npr. Dadu i Mimy u tandemu ili cinu i mamu u tandemu. Š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? hm, za sevnuti bi ja bacio pod jaja npr. Dadu i Mimy u tandemu ili cinu i mamu u tandemu. Šteta je razbijati tako dobre parove. A solo bi ja okinuo Ancks samo tako. Jedino bez sado mazo brije inace nist. Spomenuo bi Robin da bi jako dobro izgledala ispod mene, ali me malo frka reakcije njenog Drageca ![]() A za biti sa nekim mi je Cina dobar materijal, samo treba puno truda. Treba njene musice glede stava "mene nitko ne voli" ugasiti. Ali nakon toga dobijes prekrasnog leptirica... Ili ako ti nije to po volji onda Lulu...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Moga si mi to prije rec. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? A zato sam napisao bez sado mazo brije. Inace nist. Moja guza je za flopnut nutra nest jedino ako su to neki jaaaako opravdani medicinski razlozi. Inace nema sanse ![]() 2 lulu: a kad sam ja bio sramezljiv glede takvih stvari? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| charolastra | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Da, sviđa mi se jedna forumašica vrlo i izrazito
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.