Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; hm, za sevnuti bi ja bacio pod jaja npr. Dadu i Mimy u tandemu ili cinu i mamu u tandemu. Š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 18:05   #61 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,098
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica?

hm, za sevnuti bi ja bacio pod jaja npr. Dadu i Mimy u tandemu ili cinu i mamu u tandemu. Šteta je razbijati tako dobre parove. A solo bi ja okinuo Ancks samo tako. Jedino bez sado mazo brije inace nist. Spomenuo bi Robin da bi jako dobro izgledala ispod mene, ali me malo frka reakcije njenog Drageca
A za biti sa nekim mi je Cina dobar materijal, samo treba puno truda. Treba njene musice glede stava "mene nitko ne voli" ugasiti. Ali nakon toga dobijes prekrasnog leptirica...
Ili ako ti nije to po volji onda Lulu...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:08   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja bi servanta i bok..jesam peder sam!

sry servante ne kazhem da si ti
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:10   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A solo bi ja okinuo Ancks samo tako...
Eeeee ... tu je već veliko pitanje ko bi koga
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:13   #64 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,127
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Wink Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica?

Citat:
hm, za sevnuti bi ja bacio pod jaja npr. Dadu i Mimy u tandemu ili cinu i mamu u tandemu. Šteta je razbijati tako dobre parove. A solo bi ja okinuo Ancks samo tako. Jedino bez sado mazo brije inace nist. Spomenuo bi Robin da bi jako dobro izgledala ispod mene, ali me malo frka reakcije njenog Drageca
A za biti sa nekim mi je Cina dobar materijal, samo treba puno truda. Treba njene musice glede stava "mene nitko ne voli" ugasiti. Ali nakon toga dobijes prekrasnog leptirica...
Ili ako ti nije to po volji onda Lulu...
Jaoo uvek od srca nasmejem Oggiciiiiiiii mom! Svaka čast na hrabrosti! Jedini si koji je to lepo objasnio
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:16   #65 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,292
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke

Moga si mi to prije rec.
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:16   #66 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,118
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke

Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:26   #67 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,098
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Eeeee ... tu je već veliko pitanje ko bi koga
A zato sam napisao bez sado mazo brije. Inace nist. Moja guza je za flopnut nutra nest jedino ako su to neki jaaaako opravdani medicinski razlozi. Inace nema sanse

2 lulu: a kad sam ja bio sramezljiv glede takvih stvari?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:35   #68 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:

leptirica

a hvala ogice
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:41   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

ja bi okinula Serventa ako je punoljetan
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 20:46   #70 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,560
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da, sviđa mi se jedna forumašica vrlo i izrazito

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114