| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina nemogu ti dati rep+, ostala sam bez ideje kaj odgovorit, a to se rijetko događa Ehh, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Citat:
![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Hvala kaj si ti to rekao, da je došlo od mene ispalo bi kao da sam umišljena ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Ajme u zadnje vrijeme croportal,moram ga posjetit bar jednom na dan!Kad mi se nešto bio sjebo komp odmah sam morala zvat dežurnog informatičara koji riješava svaki problem na mom kompu,naj frendicu(ah kaj bi ja bez nje),jer mi je kao u njemu matura,moš mislit meni se komp zbrejko pa ne mogu na internet do najmilijih mi forumaša! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: vaša opsesija Citat:
Šta i tebi moramo zvat dr. Sakomana? Ma svima nam je prešlo u naviku..Meni je prošlog ljeta bila opsesija Diablo II po milijunti put. Hvala Bogu, prošlo me..do ovog ljeta ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Sve mora biti posloženo "logičkim" redoslijedom: papiri, kozmetički proizvodi, garderoba. Nisam pretjerano uredna, ali kada slažem u ormar to mora biti "po pravilima" imam gotovo opsesivno kompulzivni poremećaj pri slaganju ladica. Hoće li selotejp stajati lijevo od spajalica ili to baš i nema smisla? ![]() To me drži još od neke 7-8 godine pa sam vrlo rano usrećila mamu i sama slagala svoje stvari. Eto, moja mračna tajna ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Ja uvek pre spavanja namestim tj sredim ormar, ne znam zašto ali uvek pre nego što legnem to uradim.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vaša opsesija Svaki ormar, ladica, ... koju vidim da je bezrazlozno otvorena mora biti zatvorena ![]() Ne znam otkada imam tu opsesiju ali jednostavno ne mogu podnijet ako vidim da nesto nije zatvoreno, a trebalo bi biti ![]() Imam i laganu opsesiju slaganja razbacinh stvari... |
| | |
![]() |
| Tagovi: opsesija, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!