Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina nemogu ti dati rep+, ostala sam bez ideje kaj odgovorit, a to se rijetko događa Ehh, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 21:25   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: vaša opsesija

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
nemogu ti dati rep+, ostala sam bez ideje kaj odgovorit, a to se rijetko događa
Ehh, reci da bi itekako bio spreman istrpiti zbog onog prije ili što ga čeka poslije, nije čovjek blesav pa ne zna što je dobro...
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:18   #22 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Hvala kaj si ti to rekao, da je došlo od mene ispalo bi kao da sam umišljena
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:37   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A čuj, ne ćeš sad valjda prešućivati bitne informacije zbog takvih detalja.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:59   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ajme u zadnje vrijeme croportal,moram ga posjetit bar jednom na dan!Kad mi se nešto bio sjebo komp odmah sam morala zvat dežurnog informatičara koji riješava svaki problem na mom kompu,naj frendicu(ah kaj bi ja bez nje),jer mi je kao u njemu matura,moš mislit meni se komp zbrejko pa ne mogu na internet do najmilijih mi forumaša!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:27   #25 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A čuj, ne ćeš sad valjda prešućivati bitne informacije zbog takvih detalja.
Ah, nije dobro da djevojka odaje sve informacije o sebi
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:42   #26 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,477
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Ajme u zadnje vrijeme croportal,moram ga posjetit bar jednom na dan!Kad mi se nešto bio sjebo komp odmah sam morala zvat dežurnog informatičara koji riješava svaki problem na mom kompu,naj frendicu(ah kaj bi ja bez nje),jer mi je kao u njemu matura,moš mislit meni se komp zbrejko pa ne mogu na internet do najmilijih mi forumaša!

Šta i tebi moramo zvat dr. Sakomana? Ma svima nam je prešlo u naviku..

Meni je prošlog ljeta bila opsesija Diablo II po milijunti put. Hvala Bogu, prošlo me..do ovog ljeta
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 11:57   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Sve mora biti posloženo "logičkim" redoslijedom: papiri, kozmetički proizvodi, garderoba. Nisam pretjerano uredna, ali kada slažem u ormar to mora biti "po pravilima"
imam gotovo opsesivno kompulzivni poremećaj pri slaganju ladica. Hoće li selotejp stajati lijevo od spajalica ili to baš i nema smisla?

To me drži još od neke 7-8 godine pa sam vrlo rano usrećila mamu i sama slagala svoje stvari.

Eto, moja mračna tajna
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 13:29   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 199
King Kong se izdvaja iz mase

Kad iden spavat mis od kompjutera ne smi gledat u mene.
Malo bolesno ali...........
Da san zdrav ne bi to pisa ode na CROPORTAL.
Hahahaha.
King Kong je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 13:34   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Ja uvek pre spavanja namestim tj sredim ormar, ne znam zašto ali uvek pre nego što legnem to uradim.
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 14:49   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 20
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Svaki ormar, ladica, ... koju vidim da je bezrazlozno otvorena mora biti zatvorena
Ne znam otkada imam tu opsesiju ali jednostavno ne mogu podnijet ako vidim da nesto nije zatvoreno, a trebalo bi biti
Imam i laganu opsesiju slaganja razbacinh stvari...
niksy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: opsesija, vas a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114