| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; moja opsesija komp definitivno,stalno sam na njemu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: vaša opsesija meni vješalice u ormaru moraju biti isto udaljene jedne od drugih,a ne jedna udaljena 2 cm,a druge dvije 2 i pol.....isto tako i plišani na krevetu ne smiju bit pomaknuti ni za 0,5 cm ili tako neke stvarčice.onda svi prekidači moraju bit jednako ugašeni,znači gore puno dolje prazno,nikako obrnuto,ili još gore jedan gore pun,a drugi dolje....e da,i moram barem dva sata dnevno provest na cp-u ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #33 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija -Auto ne smije nikad bit na rezervi, čim god se pali ona lampica ja stajem na prvoj benzinskoj. Pa makar i imao 10 kuna u džepu natočit ću tih 10 kn unutra -Imam brdo vrećica po sobi, ne skupljam ih ali mi pri ruci mora uvijek biti vrećica. Evo sad baš gledam i na "radnom" stolu je 3 komada ![]() -Nikad, ali baš nikad ne nosim bijele čarape. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: vaša opsesija kada slazem neku robu ili nesto, lud sam ako je to sve razbacano, znaci sve mora bit pedantno slozeno i sve "pod spag" kako bi se reklo ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #35 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Ulovi me "panika" ak moram nositi nekaj s tekućinom (npr. šalice, čaše...) ak nije zatvoreno. Zato to izbjegavam i naučila sam to raditi da se baš toliko ne vidi - tražiš da ti drugi donese. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: opsesija, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.