Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; moja opsesija komp definitivno,stalno sam na njemu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-07, 01:59   #31 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: vaša opsesija

moja opsesija komp definitivno,stalno sam na njemu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 08:36   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 684
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

meni vješalice u ormaru moraju biti isto udaljene jedne od drugih,a ne jedna udaljena 2 cm,a druge dvije 2 i pol.....isto tako i plišani na krevetu ne smiju bit pomaknuti ni za 0,5 cm ili tako neke stvarčice.onda svi prekidači moraju bit jednako ugašeni,znači gore puno dolje prazno,nikako obrnuto,ili još gore jedan gore pun,a drugi dolje....e da,i moram barem dva sata dnevno provest na cp-u
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 11:02   #33 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

-Auto ne smije nikad bit na rezervi, čim god se pali ona lampica ja stajem na prvoj benzinskoj. Pa makar i imao 10 kuna u džepu natočit ću tih 10 kn unutra

-Imam brdo vrećica po sobi, ne skupljam ih ali mi pri ruci mora uvijek biti vrećica. Evo sad baš gledam i na "radnom" stolu je 3 komada

-Nikad, ali baš nikad ne nosim bijele čarape.

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 11:59   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,893
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

kada slazem neku robu ili nesto, lud sam ako je to sve razbacano, znaci sve mora bit pedantno slozeno i sve "pod spag" kako bi se reklo
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 12:19   #35 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ulovi me "panika" ak moram nositi nekaj s tekućinom (npr. šalice, čaše...) ak nije zatvoreno. Zato to izbjegavam i naučila sam to raditi da se baš toliko ne vidi - tražiš da ti drugi donese.
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 18:09   #36 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pa ne znam baš da imam nekih opsesija... Ili nisam primjetila
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 18:13   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Nema! Hmmm... možda tu leži nešto.... odoh u svoj svijet malo to istražit
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 16:43   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

dosad nijedna...
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 19:19   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

motori...
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 19:26   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Meni je opsesija da uvijek kad idem uz stepenice prelazim po dvije i zadnju moram završit lijevom nogom.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: opsesija, vas a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114