| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; komp...kad god sam doma visim na kompu...a i mrzim kad nesto radim pa onda skuzim da to ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija komp...kad god sam doma visim na kompu...a i mrzim kad nesto radim pa onda skuzim da to ne moze bit onako kako sam zamislila...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| wayward | Re: vaša opsesija Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija mislim da ima puno sitnica koje proizlaze iz mog pretjeranog racionaliziranja - sve mora biti pravilno raspoređeno, pažljivo isplanirano, efikasno iskorišteno, a da ne spominjem koji je kaos u glavi ako si nešto ne objasnim logično. tipa neka nesvjesna radnja - zašto sam samo to napravio/rekao.. ![]() zato sam ponekad težak samom sebi.. ![]() edit: editiranje tipfelera je moj opsesivno-kompulzivni poremećaj.. lud sam ako ne skužim nešto na vrijeme pa poslije ne mogu editirati.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #44 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: vaša opsesija e da opsesija mi je kad vidim neku mušicu,stonogu ili nešto slično moram je obavezno ubit inače nebi spavao tu noć mrzim kad mi lete po sobi,to mi ide ful na živce,pogotovo ono zujanje od mušica ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija ja sam opsjednuta losionima za tijelo....imam ih na tovar!!! Kako ih zbog broja ne stignem nikada sve potrošiti, često završavaju u smeću jer im prolazi rok trajanja..... ........i da, donje rublje mi uvijek mora biti spareno (makar boja)
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: vaša opsesija Također okrećem to gdje se zakapča prema dolje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija - kad se pocesem po lijevoj ruci, moram to napraviti i na desnoj, odredena simetrija ![]() - mobitel mi se nikada ne isprazni do kraja, uvijek ga idem puniti kada dode na zutu boju - ovo sa zatvaranjem ladica/polica, isto, sve mi mora biti zatvoreno sigurno ima jos toga...
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: opsesija, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.

mrzim kad mi lete po sobi,to mi ide ful na živce,pogotovo ono zujanje od mušica