| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vaša opsesija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica - mobitel mi se nikada ne isprazni do kraja, uvijek ga idem puniti kada dode na zutu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: vaša opsesija Citat:
Vrata od ormara u sobi uvjek moraju bit otvorena, barem jedna ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Svatko ima neku opsesiju... malu reakciju na neku radnju ne biti bolestan...ne manifestira se toliko da ometa u svakodnevnom životu jer bi inače bio poremećaj.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 11-10-07 u 18:49. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Moram uvik imat bocu Jane u torbici kad idem vani... Bilo ljeto ili zima.. Ako je nemam , odmah je trcim kupit. E i kad mi je nesto jako gadljivo(operacija na telki,...) okrecem zglob desnog stopala (vrtim stopalo u krug). Bolesno, znam. ![]() I tesko zaspem ako se ne igram s pramenom kose, to me uspavljuje od malena.. Ma ima toga dosta. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija Jao ne znam kako sam mogla zaboraviti... ja da nemam opsesija ![]() Strepim od bakterija, u kući uvijek mora biti Domestosa, i malo prečesto čistim kupaonicu, tata me nekad znao zvati Mrs. Proper jer sam opsjednuta čistoćom.. isto tako sam opsjednuta time da dobro operem ruke nakon što dođem izvana i nakon što sam dirala kojekakve kvake i držala se za rukohvate itd. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša opsesija svaki put kad idem u dučan kupim 3 flaše od 1,5 litru jane od brusnice i borovnice.. uvijek moram imat to doma! Lurbo svaka čast ako je tako! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: opsesija, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.

--->