| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; zanima me gore navedeno, vaše gledište na spomenuto.... kako gledate na nekog koga upoznate i saznate da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Uopće ne mislim ništa generalno loše o nekome samo zato što je razveden. Zapravo, mislim da nekaj nije baš u redu s ljudima koji su recimo u 40-tima još uvijek samci, iako, svako ima pravo na svoj izbor. U svakom slučaju, bolje je živjeti kao razveden, nego u lošem braku. Zašto bi to bili loši ljudi? ![]()
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Meni je najbolja frendica razvedena, ima sina ima 8 godina. Ne znam zašto bih na nju gledala drugačije, ista mi je kao i svi drugi ljudi. Niti mi ti smeta niti odbija niti ništa. Netko to gleda drugačije, ali ja ne. Zašto suditi druge po razvedenim brakovima, glupost. To su glupe predrasude.
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Sve 5 ![]() Bolje se rastati nego biti u braku koji ne vodi nigdje... Samo hrabri ljudi spremni su na rastavu, znam masu njih kod kojih je brak u kurcu a ne usude se rastati... Da li je to zbog okoline i kako će drugi ljudi gledati na tu njihovu odluku, ne znam...
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? pa ako je neko razveden-nek je,nije to moja stvar... ali misklim da su ti dečki stari za mene,ja volim nekog svojih godina,a ne nekoga starijeg,jel ipak kad je neko mojih godina ili god-dvije razlike nekako se kontamo,a neko dosta godina stariji je prošao puno više nego ja i ne bi se slagali baš dobro...ne bi to funkcioniralo... tako da mene oženjenji/razvedeni ne zanimaju zato jel su dosta stariji od mene. ali protiv njih ama baš ništa nemam,ko prijatelji dolaze u obzir ko dečki not. znam ih puno razvedenih i dobri su ljudi... moje neke legice se pale na oženjene il razvedene-ja ne.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
![]() ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam...... šta da ti kažem, valjda sam hrabar... ali nisi prvi koji je to rekao ![]() meni je to najnormalnija stvar ako ti nešto neštima neukrotiva srećo, u prvom djelu tvoga posta sam mislio da nisi skužila pitanje, no vidim da si se samo izjasnila.... netko može bit razveden i s 21 godinom..... a šta u tom slučaju? ![]() i svaka čast svima na odgovorima do sad, stvarno svaka čast... ima vas zrelih ovdje ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Nije išlo i rastao si se... Logičan slijed događaja reklo bi se...ali u svakom slučaju hrabar ali pravi korak ![]()
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? irm-pa da izjasnila sam se.... i svaka ti čast što si se rastao,jel ako ne ide brak ne treba siliti...a pa može da bit i s 21 god razveden,to si u pravu...pa ne znam,nisam se našla u toj situaciji. nekima ne ide brak pa su po 10 god zajedno,čemu to?-ničemu.samo gubljenje vremena
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? slažem se, ali šta je tu je... sve zavisi od čovjeka do čovjeka.... moja situacija je onak malo škakljiva.... znaš da se neki opterećuju šta ce reći drugi i to... meni to nije bilo ni bitno ni presudno jer se radi isključivo o mom životu, ako meni nije dobro, hvala lijepo, doviđenja.... i kraj priče... i naravno da sam pokušavao popraviti situaciju razgovorom i svime ali jbg... nije išlo..... i drugog rješenja nije bilo..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.