Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; zanima me gore navedeno, vaše gledište na spomenuto.... kako gledate na nekog koga upoznate i saznate da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 08:13   #1 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm
Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

zanima me gore navedeno, vaše gledište na spomenuto....

kako gledate na nekog koga upoznate i saznate da je razveden?

jel vas to odbija? smeta? itd...
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:18   #2 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 172
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase
Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

Uopće ne mislim ništa generalno loše o nekome samo zato što je razveden. Zapravo, mislim da nekaj nije baš u redu s ljudima koji su recimo u 40-tima još uvijek samci, iako, svako ima pravo na svoj izbor. U svakom slučaju, bolje je živjeti kao razveden, nego u lošem braku. Zašto bi to bili loši ljudi?
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:20   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 620
tajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz mase

Meni je najbolja frendica razvedena, ima sina ima 8 godina. Ne znam zašto bih na nju gledala drugačije, ista mi je kao i svi drugi ljudi. Niti mi ti smeta niti odbija niti ništa. Netko to gleda drugačije, ali ja ne. Zašto suditi druge po razvedenim brakovima, glupost. To su glupe predrasude.
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:20   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 3,836
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Sve 5

Bolje se rastati nego biti u braku koji ne vodi nigdje...

Samo hrabri ljudi spremni su na rastavu, znam masu njih kod kojih je brak u kurcu a ne usude se rastati...

Da li je to zbog okoline i kako će drugi ljudi gledati na tu njihovu odluku, ne znam...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:21   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa ako je neko razveden-nek je,nije to moja stvar... ali misklim da su ti dečki stari za mene,ja volim nekog svojih godina,a ne nekoga starijeg,jel ipak kad je neko mojih godina ili god-dvije razlike nekako se kontamo,a neko dosta godina stariji je prošao puno više nego ja i ne bi se slagali baš dobro...ne bi to funkcioniralo... tako da mene oženjenji/razvedeni ne zanimaju zato jel su dosta stariji od mene. ali protiv njih ama baš ništa nemam,ko prijatelji dolaze u obzir ko dečki not. znam ih puno razvedenih i dobri su ljudi... moje neke legice se pale na oženjene il razvedene-ja ne.
neukrotiva_031 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:29   #6 (permalink)
irm
Banned

irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
S
Samo hrabri ljudi spremni su na rastavu, znam masu njih kod kojih je brak u kurcu a ne usude se rastati...
.
bravo

ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam...... šta da ti kažem, valjda sam hrabar... ali nisi prvi koji je to rekao
meni je to najnormalnija stvar ako ti nešto neštima

neukrotiva srećo, u prvom djelu tvoga posta sam mislio da nisi skužila pitanje, no vidim da si se samo izjasnila....

netko može bit razveden i s 21 godinom..... a šta u tom slučaju?

i svaka čast svima na odgovorima do sad, stvarno svaka čast... ima vas zrelih ovdje
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:36   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 3,836
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Nije išlo i rastao si se...

Logičan slijed događaja reklo bi se...ali u svakom slučaju hrabar ali pravi korak
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:41   #8 (permalink)
irm
Banned

naravno....

još nasreću nemam djece, nisam u crkvi i tako.... msilim nije crkva mjerilo da ce brak uspijeti nego tih dvoje što su u braku ali ono.....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:43   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,704
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

irm-pa da izjasnila sam se.... i svaka ti čast što si se rastao,jel ako ne ide brak ne treba siliti...a pa može da bit i s 21 god razveden,to si u pravu...pa ne znam,nisam se našla u toj situaciji.
nekima ne ide brak pa su po 10 god zajedno,čemu to?-ničemu.samo gubljenje vremena
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:48   #10 (permalink)
irm
Banned

slažem se, ali šta je tu je... sve zavisi od čovjeka do čovjeka.... moja situacija je onak malo škakljiva.... znaš da se neki opterećuju šta ce reći drugi i to... meni to nije bilo ni bitno ni presudno jer se radi isključivo o mom životu, ako meni nije dobro, hvala lijepo, doviđenja.... i kraj priče...

i naravno da sam pokušavao popraviti situaciju razgovorom i svime ali jbg... nije išlo..... i drugog rješenja nije bilo.....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103