Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm bravo ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam...... š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 08:50   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
bravo

ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam...... šta da ti kažem, valjda sam hrabar... ali nisi prvi koji je to rekao
meni je to najnormalnija stvar ako ti nešto neštima

neukrotiva srećo, u prvom djelu tvoga posta sam mislio da nisi skužila pitanje, no vidim da si se samo izjasnila....

netko može bit razveden i s 21 godinom..... a šta u tom slučaju?

i svaka čast svima na odgovorima do sad, stvarno svaka čast... ima vas zrelih ovdje

Dugo si bio u braku

Ja sam to sve prošla..Ipak živimo u konzervatisvnoj sredini, koja priča jedno , a misli drugo..Kad okreneš leđa jedva čekaju da s nekim pričaju, kako je netko rastavljen, kako ne valja itd.Isto tako većina kad dođe u situaciju da upozna nekoga takvoga, mislit će drugo..Najčešće će misliti da ta osoba nije dovoljno dobra za nju, i da može bolje itd.A ako i dođe do veze s takvom osobom, pritisak okoline, a najčešće obitelji, je prisutan. Teško je to sve izdržati, no ne treba posustati..

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:02   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Moj prijatelj se također uspio oženiti i razvesti do 27 god, i mislim da je pametnije što je moguće prije riješiti se trule i nemoguće situacije, mada nije rješenje ni bježati na prvi loši tik.
Super Irm jer nisi u crkvi vjenčan, konkretno mom prijatelju to jako smeta jer je veliki vjernik (a sad se nema pravo ni ispovjediti, sa tim ni pričestiti, o ponovnoj ženidbi u crkvi može samo sanjati, mada je predao zahtjev za poništenje, pa sad čeka).
Što se tiče odnosa budućih cura prema tebi, i prema mom prijatelju, mislim da je dosta toga u vašoj glavi, s tim naravno da okolina mora svoje prljave prstiće umiješat.
Drago mi je što nemate djece (to vam je olakotna okolnost sada), jer vjerojatno da ste se vjenčali ''s receptom'' ne biste se razveli jer kao ''radi djeteta'' se ne razvodi, pa onda to isto ''dijete'' ima traume za cijeli život...

Što se konktetno tebe tiče ja sam jako optimistična, gledajući u kristalnu kuglu tvoje budućnosti

SRETNO!!!
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:07   #13 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Anck i Agness: pametno zborite.... da se i ja još jednom izjanim...... nisam se u crkvi ženio jer je moja draga bivša več bila u braku.... dakle meni to nije smetalo ni malo niti sam ju drugačije gledao niti mi je smetalo što se neću u crkvi vjenčati... pa neću se ženit za Boga nego za nju...... dapače, u crkvi je sve to intimnije i ljepše ali Bože moj, šta je tu je..... ja sam bio sretan jer se ženim za osobu koju volim, odnosno koju sam volio...... tako da.... eto...

svatko se u životu može zajebat...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:14   #14 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

A da ovo napišeš na papirić pa dobiješ neku lovu od Majetića?
Mislim da bi to bio pun pogodak.
Sad možeš pričati da te ''nasamarila'', a ti jadan nasjeo, ma šalim se
Meni 10% od sklopljenog posla?

p.s.mislim da se ovdje više ona zajebala, jer ispada da je do nje , a možda i obara neki rekord
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:16   #15 (permalink)
irm
Akademik Foruma

irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

daj mi objasni sad taj Majetić i to?... nerazumijem te...jbg....
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:19   #16 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

Citat:
ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam......
Žao mi je što je tako završilo, ali oženiti se i razvesti se za šest mjeseci, treba imati hrabrosti....suočiti se s problemom i priznati samom sebi da to sve realno ne valja i prekinuti.
Velika većina se uglavnom ženi zato što su dugo, iz navike u vezi, zbog pritiska okoline i tek kad dođu u brak skontaju kako im je, a onda nemaju hrabrosti za razvod.
Srećom, niste dobili djecu.

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ipak živimo u konzervatisvnoj sredini, koja priča jedno , a misli drugo..Kad okreneš leđa jedva čekaju da s nekim pričaju, kako je netko rastavljen, kako ne valja itd.Isto tako većina kad dođe u situaciju da upozna nekoga takvoga, mislit će drugo..Najčešće će misliti da ta osoba nije dovoljno dobra za nju, i da može bolje itd.A ako i dođe do veze s takvom osobom, pritisak okoline, a najčešće obitelji, je prisutan. Teško je to sve izdržati, no ne treba posustati..
Iskreno, kad ljude osobno pitaš što msile o tome, svi kažu kako ti drže figa, kako nema beda...sve pet, ali što je Anc napisala je istina....malo tko ima hrabrosti ući u vezu ili brak s razvedinim muškarcem ili ženom i uglavnom nažalost zbog okoline koja si daje pravo za pečatiranje i pojedinci koji tom pečatiranju robuju.

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Super Irm jer nisi u crkvi vjenčan, konkretno mom prijatelju to jako smeta jer je veliki vjernik (a sad se nema pravo ni ispovjediti, sa tim ni pričestiti, o ponovnoj ženidbi u crkvi može samo sanjati, mada je predao zahtjev za poništenje, pa sad čeka).
A od ovog licemjerstva crkve mi se povraća...još jedan pečat od institucije na čelo....koliku tek težinu taj pečat ima u sredinama gdje je crkva sredšte događanja, moralni kriterij i vodilja ponašanja pojedinca, a takvih sredina u Hrvatskoj ima jako puno...i urbanih i ruralnih.

Zadnji Uredio tarquino : 15-04-08 u 09:22.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:20   #17 (permalink)
irm
Akademik Foruma

dao bi ti rep+ ali nemrem...... čim budem mogao ga imaš, ko kuća...svaka čast
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:24   #18 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
daj mi objasni sad taj Majetić i to?... nerazumijem te...jbg....
haha ma Roman Majetić AVA production, kako li se već zove, da snimite seriju ili tako nešto... ma šalim se

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Super Irm jer nisi u crkvi vjenčan, konkretno mom prijatelju to jako smeta jer je veliki vjernik (a sad se nema pravo ni ispovjediti, sa tim ni pričestiti, o ponovnoj ženidbi u crkvi može samo sanjati, mada je
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 20:33   #19 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,153
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Ja sam sretno razveden......i ne mislim ništa loše o ostalima koji su razvedni.....Moram priznati da bi volio da mi je brak uspio i da se moja djeca nisu odvojila od mene....ali šta se može.....treba ići dalje....jedini problem mi je što sve manje u ovim godinama imam volju tražiti i konačno naći tu srodnu dušu....prolaziti stalno nanovo procese upoznavanja...a sve manje vjerujem zbog silnih razočarenja.....za sada mi je najbolje sam....sa usputnim vezama....
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 20:45   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 833
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Nemam apsolutno ništa protiv razvedenih ljudi. Kakav bi to mosntrum bio da imam?

Probalo se, nije išlo, ići će drugi put.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108