| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm bravo ja sam bio u braku 6 mjeseci.... jebiga nije išlo i otišao sam...... š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
Dugo si bio u braku ![]() Ja sam to sve prošla..Ipak živimo u konzervatisvnoj sredini, koja priča jedno , a misli drugo..Kad okreneš leđa jedva čekaju da s nekim pričaju, kako je netko rastavljen, kako ne valja itd.Isto tako većina kad dođe u situaciju da upozna nekoga takvoga, mislit će drugo..Najčešće će misliti da ta osoba nije dovoljno dobra za nju, i da može bolje itd.A ako i dođe do veze s takvom osobom, pritisak okoline, a najčešće obitelji, je prisutan. Teško je to sve izdržati, no ne treba posustati..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Moj prijatelj se također uspio oženiti i razvesti do 27 god, i mislim da je pametnije što je moguće prije riješiti se trule i nemoguće situacije, mada nije rješenje ni bježati na prvi loši tik. Super Irm jer nisi u crkvi vjenčan, konkretno mom prijatelju to jako smeta jer je veliki vjernik (a sad se nema pravo ni ispovjediti, sa tim ni pričestiti, o ponovnoj ženidbi u crkvi može samo sanjati, mada je predao zahtjev za poništenje, pa sad čeka). Što se tiče odnosa budućih cura prema tebi, i prema mom prijatelju, mislim da je dosta toga u vašoj glavi, s tim naravno da okolina mora svoje prljave prstiće umiješat. Drago mi je što nemate djece (to vam je olakotna okolnost sada), jer vjerojatno da ste se vjenčali ''s receptom'' ne biste se razveli jer kao ''radi djeteta'' se ne razvodi, pa onda to isto ''dijete'' ima traume za cijeli život... Što se konktetno tebe tiče ja sam jako optimistična, gledajući u kristalnu kuglu tvoje budućnosti ![]() SRETNO!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Anck i Agness: pametno zborite.... da se i ja još jednom izjanim...... nisam se u crkvi ženio jer je moja draga bivša več bila u braku.... dakle meni to nije smetalo ni malo niti sam ju drugačije gledao niti mi je smetalo što se neću u crkvi vjenčati... pa neću se ženit za Boga nego za nju...... dapače, u crkvi je sve to intimnije i ljepše ali Bože moj, šta je tu je..... ja sam bio sretan jer se ženim za osobu koju volim, odnosno koju sam volio...... tako da.... eto...svatko se u životu može zajebat...
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? A da ovo napišeš na papirić pa dobiješ neku lovu od Majetića? Mislim da bi to bio pun pogodak. Sad možeš pričati da te ''nasamarila'', a ti jadan nasjeo, ma šalim se ![]() Meni 10% od sklopljenog posla ?p.s.mislim da se ovdje više ona zajebala, jer ispada da je do nje , a možda i obara neki rekord ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Žao mi je što je tako završilo, ali oženiti se i razvesti se za šest mjeseci, treba imati hrabrosti....suočiti se s problemom i priznati samom sebi da to sve realno ne valja i prekinuti. Velika većina se uglavnom ženi zato što su dugo, iz navike u vezi, zbog pritiska okoline i tek kad dođu u brak skontaju kako im je, a onda nemaju hrabrosti za razvod. Srećom, niste dobili djecu. Citat:
A od ovog licemjerstva crkve mi se povraća...još jedan pečat od institucije na čelo....koliku tek težinu taj pečat ima u sredinama gdje je crkva sredšte događanja, moralni kriterij i vodilja ponašanja pojedinca, a takvih sredina u Hrvatskoj ima jako puno...i urbanih i ruralnih.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 15-04-08 u 09:22. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? dao bi ti rep+ ali nemrem...... čim budem mogao ga imaš, ko kuća...svaka čast ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Ja sam sretno razveden......i ne mislim ništa loše o ostalima koji su razvedni.....Moram priznati da bi volio da mi je brak uspio i da se moja djeca nisu odvojila od mene....ali šta se može.....treba ići dalje....jedini problem mi je što sve manje u ovim godinama imam volju tražiti i konačno naći tu srodnu dušu....prolaziti stalno nanovo procese upoznavanja...a sve manje vjerujem zbog silnih razočarenja.....za sada mi je najbolje sam....sa usputnim vezama.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

?
, a možda i obara neki rekord