| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Ja sam sretno razveden......i ne mislim ništa loše o ostalima koji su razvedni........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? ne mislim da o razvedenima trebam ikako misliti, al svakako me ne vežu negativne konotacije uz razvedene ljude. Probali smo, nije išlo, šta želiš više? .. o onima koji probleme rješavaju šakama, ucjenama, i na sve ostale nezamislivo podle i okrutne načine gdje pate svi, pa i njihova djeca mislim samo najgore.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #23 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Za početak mislim da se ljudi premalo trude uopće što se tiče odnosa sa drugom osobom, bez obzira kako on je definiran. Previše smo postali egocentrični u tom smislu da smo popustljiviji prema sebi, a stroži prema drugima. OnTopic: Bolje biti i sam nego u lošoj vezi ili braku... Uvijek treba pokušati, ako neide onda neide. A kako gledam na njih? Svačiji život ima uspone i padove. Ne treba suditi nikomu bez da neznaš kako i zašto je do toga došlo. Uostalom, svi zaslužujemo drugu šansu.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Nemam predrasuda prema takvim ljudima, znam ih dosta koji imaju takav status, a da sami nisu za to krivi. Zavisi od razloga razvoda, ali sve je to relativno, nema pravila.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Brak se danas sve neozbiljnije shvaća. Gledam ljude mojih godina koje se žene iz meni neshvatljivih razloga, pa se rastaju kroz koji mjesec. Nije više stvar ni u nerealnoj romantici, nego u ljudskoj gluposti. I tako je svejedno je li to crkveni ili samo građanski brak. Niti jedan nije manje ozbiljan. Najtužnije je u svemu kada se u to upletu i djeca, koja nužno ni kriva ni dužna ispaštaju i na kojima to ostavi trajne ožiljke. Još jedan razvod braka je donekle razumljiv, ali kada se zareda par takvih, a dotičnoj osobi je uvijek kriv -pogrešan- partner, eee, onda se treba zapitat o kakvoj se osobi radi. Da ne bude pogrešno shvačeno, nije da neopravdavam razvod i da imam loše mišljenje o razvedenim ljudima. Naravno da je bolje prekinuti nešto loše, nego time uništavat život sebi i nekom drugom. Samo, smatram da treba braku pristupit što je ozbiljnije moguće i otvorenih očiju sagledat sve moguće situacije s određenom osobom, prije nego se taj odnos ozakoni. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Zašto bi mi smetalo? Po po meni je brak konvencionalna i prevaziđena kategorija, tako da mu ne pridajem puno pažnje. To je zakonski uređena zajednica. Međutim, po meni, potpuna je glupost ograničeni društveni zakon suprotstavljati neograničenoj biologiji koja zahtjeva nesmetanu reprodukciju vrste.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 17-04-08 u 15:08. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 984
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? ...nikada ne generaliziram... tako da...... niš..... ali dobar mi je vic: Razgovaraju dva robota.... kaže prvi: "Ti još živiš sa starcima?" a kaže drugi: "Ne. Moji starci su rastavljeni!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...ne dam Mamića niti za Abramovića... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
Pa da upoznam neku rastavljenu ženu nebi mi smetalo to šta je rastavljena, ali bi mi smetalo to ako imala djecu jer ne vjerujem da bi mogao prihvatiti tuđu djecu..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

...ali ne i tvoj bič...