Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Ja sam sretno razveden......i ne mislim ništa loše o ostalima koji su razvedni........

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-08, 22:25   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Ja sam sretno razveden......i ne mislim ništa loše o ostalima koji su razvedni.....Moram priznati da bi volio da mi je brak uspio i da se moja djeca nisu odvojila od mene....ali šta se može.....treba ići dalje....jedini problem mi je što sve manje u ovim godinama imam volju tražiti i konačno naći tu srodnu dušu....prolaziti stalno nanovo procese upoznavanja...a sve manje vjerujem zbog silnih razočarenja.....za sada mi je najbolje sam....sa usputnim vezama....
Ja sam tvoja srodna duša, i moj bič, da j se probudi više
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:33   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

ne mislim da o razvedenima trebam ikako misliti, al svakako me ne vežu negativne konotacije uz razvedene ljude. Probali smo, nije išlo, šta želiš više? ..
o onima koji probleme rješavaju šakama, ucjenama, i na sve ostale nezamislivo podle i okrutne načine gdje pate svi, pa i njihova djeca mislim samo najgore.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:53   #23 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Za početak mislim da se ljudi premalo trude uopće što se tiče odnosa sa drugom osobom, bez obzira kako on je definiran. Previše smo postali egocentrični u tom smislu da smo popustljiviji prema sebi, a stroži prema drugima.

OnTopic:
Bolje biti i sam nego u lošoj vezi ili braku... Uvijek treba pokušati, ako neide onda neide.

A kako gledam na njih? Svačiji život ima uspone i padove. Ne treba suditi nikomu bez da neznaš kako i zašto je do toga došlo.
Uostalom, svi zaslužujemo drugu šansu.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:16   #24 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Dorina...slažem se s tobom.....

Ancks...ma htio bi ja tebe.....ali ne i tvoj bič...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:44   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,477
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Nemam predrasuda prema takvim ljudima, znam ih dosta koji imaju takav status, a da sami nisu za to krivi. Zavisi od razloga razvoda, ali sve je to relativno, nema pravila.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 14:13   #26 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,493
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

kao i o svima koji to nisu...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 14:43   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Brak se danas sve neozbiljnije shvaća. Gledam ljude mojih godina koje se žene iz meni neshvatljivih razloga, pa se rastaju kroz koji mjesec. Nije više stvar ni u nerealnoj romantici, nego u ljudskoj gluposti. I tako je svejedno je li to crkveni ili samo građanski brak. Niti jedan nije manje ozbiljan.
Najtužnije je u svemu kada se u to upletu i djeca, koja nužno ni kriva ni dužna ispaštaju i na kojima to ostavi trajne ožiljke.
Još jedan razvod braka je donekle razumljiv, ali kada se zareda par takvih, a dotičnoj osobi je uvijek kriv -pogrešan- partner, eee, onda se treba zapitat o kakvoj se osobi radi.
Da ne bude pogrešno shvačeno, nije da neopravdavam razvod i da imam loše mišljenje o razvedenim ljudima. Naravno da je bolje prekinuti nešto loše, nego time uništavat život sebi i nekom drugom. Samo, smatram da treba braku pristupit što je ozbiljnije moguće i otvorenih očiju sagledat sve moguće situacije s određenom osobom, prije nego se taj odnos ozakoni.
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 15:05   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Zašto bi mi smetalo? Po po meni je brak konvencionalna i prevaziđena kategorija, tako da mu ne pridajem puno pažnje. To je zakonski uređena zajednica. Međutim, po meni, potpuna je glupost ograničeni društveni zakon suprotstavljati neograničenoj biologiji koja zahtjeva nesmetanu reprodukciju vrste.

Zadnji Uredio Korozija : 17-04-08 u 15:08.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:47   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 984
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...nikada ne generaliziram... tako da...... niš..... ali dobar mi je vic:

Razgovaraju dva robota....

kaže prvi:
"Ti još živiš sa starcima?"

a kaže drugi:
"Ne. Moji starci su rastavljeni!"

Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:09   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 28
Poruka: 212
Nowhereman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
zanima me gore navedeno, vaše gledište na spomenuto....
kako gledate na nekog koga upoznate i saznate da je razveden?
jel vas to odbija? smeta? itd...
Šta da ti kažem..kad upoznaš nekog misliš da je to to' i prvo vrijeme, onda se zaljubiš malo i prelaziš preko nekih stvari šta ti smetaju..praviš se da si sretan a u biti nisi i sve to možeš trpijeti neko vrijeme a onda brak pukne..i rastaneš se i ako si jak pokušaš početi sve ispočetka a ako nisi toneš u depresiji i sličnom.

Pa da upoznam neku rastavljenu ženu nebi mi smetalo to šta je rastavljena, ali bi mi smetalo to ako imala djecu jer ne vjerujem da bi mogao prihvatiti tuđu djecu..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114