Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Dorina...slažem se s tobom..... Ancks...ma htio bi ja tebe.. ...ali ne i tvoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 16:51   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima?

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Dorina...slažem se s tobom.....

Ancks...ma htio bi ja tebe.....ali ne i tvoj bič...
samo malo po guzi
Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Nemam predrasuda prema takvim ljudima, znam ih dosta koji imaju takav status, a da sami nisu za to krivi. Zavisi od razloga razvoda, ali sve je to relativno, nema pravila.
Nikada nije kriv jedan, dvoje svjeso ulaze u brak i snose posljedice istoga, ako se radi o lošem odnosu

Citat:
Pravi autor: Nowhereman Pogledaj Poruke
Šta da ti kažem..kad upoznaš nekog misliš da je to to' i prvo vrijeme, onda se zaljubiš malo i prelaziš preko nekih stvari šta ti smetaju..praviš se da si sretan a u biti nisi i sve to možeš trpijeti neko vrijeme a onda brak pukne..i rastaneš se i ako si jak pokušaš početi sve ispočetka a ako nisi toneš u depresiji i sličnom.

Pa da upoznam neku rastavljenu ženu nebi mi smetalo to šta je rastavljena, ali bi mi smetalo to ako imala djecu jer ne vjerujem da bi mogao prihvatiti tuđu djecu..

Ako nekoga voliš, onda ti ne bi trebala smetati djeca..Na to ne treba gledati da moraš biti otac, već razviti normalan ljudski odnos prema toj djeci..
sve ovisi koliko su djeca stara, i na koji način im se objasne neke stvari..
ako su starija, ne znači da su i pametnija i da će bolje reagirati..baš se često dešava suprotno, što je vrlo nezrelo i sebično..

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:53   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Očito nešto nije štimalo, a bolje da je puklo nego da su pucali jedan po drugome!!!

Kratko i jasno nemam nista protiv, dapače još jedno iskustvo više i sigurnost da ta osoba zna što želi!!!
Star 17-04-08, 17:17   #33 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,138
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
samo malo po guzi

Nikada nije kriv jedan, dvoje svjeso ulaze u brak i snose posljedice istoga, ako se radi o lošem odnosu

Ako nekoga voliš, onda ti ne bi trebala smetati djeca..Na to ne treba gledati da moraš biti otac, već razviti normalan ljudski odnos prema toj djeci..
sve ovisi koliko su djeca stara, i na koji način im se objasne neke stvari..
ako su starija, ne znači da su i pametnija i da će bolje reagirati..baš se često dešava suprotno, što je vrlo nezrelo i sebično..
Ma znam ja....tako to i počinje...samo malo po guzi...pa malo ovo...malo ono.....i eto skrušenog tigra u kavezu kako robuje i skotuje......a tvoju macu bi morao gledati samo kroz rešetke...

Nego da se vratimo na temu...jer evo daidze za čas...ili ko već moderira ovdje.....Slažem se u potpunosti sa ostatkom tvojeg teksta....baš sam mislio nešto slično napisati....Bez problema bi mogao prihvatiti tuđu dijecu....jer na kraju i ja imam svoju i isto očekujem od dotične osobe da ih prihvati jer inaće nemamo o čemu pričati....
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:26   #34 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Nemam predrasuda prema takvim ljudima, znam ih dosta koji imaju takav status, a da sami nisu za to krivi. Zavisi od razloga razvoda, ali sve je to relativno, nema pravila.
Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke

Ma da, ali ja nisam mislio na nepromišljeni ulazak u brak, nego na neki događaj u braku (npr. preljub) za što je uglavnom kriva samo jedna osoba, i po meni je i više nego dovoljan razlog za razvod
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 09:49   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Nemam nekih predrasuda prema takvim ljudima,zašto patiti u nekom lošem braku mućit sebe i drugu osobu ako to nije to,po meni to nema smisla bolje se razvest
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 01:55   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,507
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Apsolutno ne vidim nikakvu razliku ljudi koji su u braku i koji su razvedeni. Svakako je bolje izači iz braka nego maltretirati prije svega sebe a i sve oko sebe, s nečim što ne štima. Brak je institucija suživota dvoje skladnih ljudi koji se razumiju i podržavaju jedan drugoga, kad je taj odnos poljuljan iz nekog razloga do te mjere da su odnosi došli do te točke da dolazi do konstatnih neslaganja, nepovjerenja, vrijeđanja, maltretiranja i nedaj bože fizičkih obračuna, bolje je da se takav brak prekine, bez obzira na djecu jer su i tako djeca u takvom braku velike žrtve. Jednostavno rastavljeni ljudi su potpuno jedaki kao i svi drugi, samo jednostavno nisu imali sreće da se vežu s osobom koja im je najprikladnija.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 21:58   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 611
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

ovisi kako sam raspoložena

pa nisu gubavi jebo ga ti!
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:16   #38 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,079
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

ne prosuđujem ljude po takvim stvarima
ne može se sve razvedene u isti koš
ako im brak nije uspio-nije. i eto
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108