| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Dorina...slažem se s tobom..... Ancks...ma htio bi ja tebe.. ...ali ne i tvoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
![]() Citat:
Citat:
Ako nekoga voliš, onda ti ne bi trebala smetati djeca..Na to ne treba gledati da moraš biti otac, već razviti normalan ljudski odnos prema toj djeci.. sve ovisi koliko su djeca stara, i na koji način im se objasne neke stvari.. ako su starija, ne znači da su i pametnija i da će bolje reagirati..baš se često dešava suprotno, što je vrlo nezrelo i sebično..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |||
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Očito nešto nije štimalo, a bolje da je puklo nego da su pucali jedan po drugome!!! Kratko i jasno nemam nista protiv, dapače još jedno iskustvo više i sigurnost da ta osoba zna što želi!!!
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
...a tvoju macu bi morao gledati samo kroz rešetke...![]() Nego da se vratimo na temu...jer evo daidze za čas...ili ko već moderira ovdje.....Slažem se u potpunosti sa ostatkom tvojeg teksta....baš sam mislio nešto slično napisati....Bez problema bi mogao prihvatiti tuđu dijecu....jer na kraju i ja imam svoju i isto očekujem od dotične osobe da ih prihvati jer inaće nemamo o čemu pričati....
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| Caballero Negro | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Citat:
Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše mišljenje o razvedenim ljudima? Apsolutno ne vidim nikakvu razliku ljudi koji su u braku i koji su razvedeni. Svakako je bolje izači iz braka nego maltretirati prije svega sebe a i sve oko sebe, s nečim što ne štima. Brak je institucija suživota dvoje skladnih ljudi koji se razumiju i podržavaju jedan drugoga, kad je taj odnos poljuljan iz nekog razloga do te mjere da su odnosi došli do te točke da dolazi do konstatnih neslaganja, nepovjerenja, vrijeđanja, maltretiranja i nedaj bože fizičkih obračuna, bolje je da se takav brak prekine, bez obzira na djecu jer su i tako djeca u takvom braku velike žrtve. Jednostavno rastavljeni ljudi su potpuno jedaki kao i svi drugi, samo jednostavno nisu imali sreće da se vežu s osobom koja im je najprikladnija. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

...ali ne i tvoj bič...

...a tvoju macu bi morao gledati samo kroz rešetke...