| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše prvo pijanstvo??? u Društvo forumu; u prvom osnovne...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Cca 6-7 godina. Jesen, pečeni kesteni i most koji je bio fin k'o sok, ali opet je počeo vriti. Popio ga oko litru i pol i roku 3 sata. Nakon toga je bilo rušenja stvari po kuci. To je bilo prvo i najsladje. Kasnije je sve bilo u biti urokavanje alkoholom da što prije odrveniš i da te boli kita za sve. I onda "morning after" ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? ja sam se prvi put opila kod sebe na moru, sa nekih 16 godina. Frendice i ja otišle na mol i ubile se u brandy-coli. Sve je bilo super dok se nisam ustala i počela hodati, tj. popikavati se. Došla sam doma i navodno sebi i frendici prala sa istom četkicom uopće se pola toga ne sjećam. Poslije toga sam se još možda tri puta tako napila, a drugo je sve bilo "za malo bolje raspoloženje".
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? maturalac u osnovnoj školi....juice-votka...kad me profesorica pitala jesam li pijana rekla sam joj: ma, mama ti pijana! Ne znam kako sam uopće prošla s 5 taj razred. užas
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaše prvo pijanstvo??? na moj 15-ti rodendan...onako dosla s frendicama u kafić i pocela narucivat ciste vodke, i tako 8-9 zaredom...onda je dosao moj bivsi za kojim san bila luda tad, prvo san se izrigala, i onda kad je on otisao, ja sam pobigla na cestu, pocela plakat i vikat da cu se ubit zbog njega, srecom nije proslo ni jedno auto(izgubit zivot zbog kretena..pa di mi je pamet bila)..i onda je dosla moja naj frendica i pocela me triskat...i onda san se smirila i isla doma... ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Vaše prvo pijanstvo??? A imala sam nekih 15 godina, bila je Nova godina, i tako sam se napila da sam se probudila u wc-u i uopce se ne sjecam kak sam dosla tamo Bilo je i u zadnjih par godina, prije nego sam bila trudna, par puta da sam se onako jebeno napila, ali nikada nisam radila nesto cega me kasnije bilo sram, barem koliko se sjecam A sto se tice plesanja po stolovima, to radim i kad sam potpuno trijezna ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Citat:
e sad češ dicu u kaznu staviti ako doju ili su došli s 15 god pijani Koja si ti mustra ![]() ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pijanstvo, prvo, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.

Do you feel lucky, Punk? 

Došla sam doma i navodno sebi i frendici prala sa istom četkicom 

)