| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše prvo pijanstvo??? u Društvo forumu; Kraj 8. razreda. Pilo se sve i svašta brrrr kad se sjetim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Kraj 8. razreda. Pilo se sve i svašta brrrr kad se sjetim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Kraj sedmog razreda...bio na ispumpavanju ![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter | Re: Vaše prvo pijanstvo??? isuse tek tak kasno mozda meni necete vjerovat...ja imam sad 14 ali prvi put sam se onako jebački napio sa 13 a prije toga sam redovno pio...mozda svaki treci dan poslje skole ali sad poslje tog sto sam se zbljuvo smanjo sam jer mi se zgadilo sve...fuj
__________________ Oi!Punk |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 196
![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? sa 15-16god,u jednom parku sa frendom i frendicom kupili djus i votku-trojku,uneredili se.sjecam se samo da me sestra htjela istuci kad sam dosla doma,ali spasio me sogor
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pijanstvo, prvo, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:49.

a 
2-3 godine??
bolesno