| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše prvo pijanstvo??? u Društvo forumu; sa 15... i nije dobro zavrsilo... kazna mjesec dana...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaše prvo pijanstvo??? Pa, ne znam baš, bilo je davno! Svaki put kad se napijem uvijek zaboravim prošli dan, ne mogu se sjetit kaj sam napravil, tak da se uvijek izgum u tome! ![]() Ali znam da je bilo gadno, zadnjeg čega sam se sjećao bilo je da sam pil ribar, a iduće u svom krevetu s velkom glavoboljom itd...
__________________ Svi kompjuteri rade istom brzinom - kad im se isključi struja! Misliti - to je nešto što radiš dok je kompjuter ugašen. Ko je GENERAL FAILURE i kog vraga radi na mom hard disku??? |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaše prvo pijanstvo??? pa bilo je to za moj 14 rođendan na Molvama...gdje sam se ja pravila da dobro podnosim alkohol i strusila pol litre vodke...a nikad u životu alkohola probala nisam...sjećam se da su me nosili i da sam bljuvala cijelu noć....i jutra kad sam si pogledala svoje krvave nogee....a užas
__________________ Ja nikada ne pijem,osim kad sam sama ili sa prijateljima! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vaše prvo pijanstvo??? ako me sjećanje dobro služi s 15..bratić slavil 18. i došao cjeli njegov razred, a s njim su u razred išli tipovi koji su mene i frendove štitili da nemo dobili po pički, i inače smo tak svaki petak skupa pili, ali tu subotu nisam mogao izdržat njihov ritam...još nisam bio tolko istreniran kao oni............ ali danas........ ![]()
__________________ You'll never walk alone! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše prvo pijanstvo??? ne sjećam se prvog pijanstva, al se sjećam najgoreg
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pijanstvo, prvo, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.