| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše sitnice u Društvo forumu; Ovako sam ja to zamislila... Dakle, stavite ovdje slike nekih predmeta (bio to komad odjece, nakit, plisana igracka, ma bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| MrCina | Vaše sitnice Ovako sam ja to zamislila... Dakle, stavite ovdje slike nekih predmeta (bio to komad odjece, nakit, plisana igracka, ma bilo sta ) koji mozda nemaju neku veliku vrijednost ali vama puno znace jer ste ih dobili od vama dragih ljudi, ili ti predmeti nose sa sobom neku pricicu ![]() Evo ja cu prva (nadam se ne i jedina ):Zagreb Auto Show 2006. moj tata i ja (bila i mama moja al od nje nisam nista dobila )...Nakon sto smo obisli sve paviljone iznenadio me s ovom tablicom...tak nesto sam uvijek htjela imati...i jednom prilikom sam mu to slucajno spomenula i eto gac imam ja toga jos ali cekam da jos netko nastavi ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Vaše sitnice Prva slika su 2 svinje koje se ljube i koje su predstavljale curu i mene. Jedino mi je to od nje ostalo i jako su mi drage te svinje. Druga slika je uvrnuta lutka Fifi - prijatelji mi je darovali za rođendan i naravno prozvali lutku Fifi jer sam ja Filip. ![]()
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vaše sitnice Ovo je bajoneta od kalasha ![]() Sa ekskurzije...mi smo bili u jednom busu, a ljutiti slovenci u drugom...oni nama mahali i pokazivali srednji prst ![]() i onda sam ja njima malo maha sa bajonetom(iz busa naravno)...i onda su se prestali kurchit ![]() nije neka prica al neka... ![]()
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vaše sitnice Evo ovaj plišanko mi je nekako ostao u sjećanju, dobio sam ga bio od bivše za Valentinovo... A imam još tih stvari, stavit ću neki drugi put...
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše sitnice ![]() prsten koji volim jer sam ga dobila od bake u nasljedstvo, a nju sam obožavala! Ovako je jedan dio nje uvijek sa mnom.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše sitnice Okej smatrajte me alkoholičarem, ali moja najomiljenija stvar u mojoj sobi je votka. Zašto? Dobila sam ju od mog bivšeg šefa ljubavnice ruskinje, kad se ona vratila doma u Rusiju, a on doma ženi u Njemačku ja sam od nje dobila na adersu ravno iz St. Petersburga votku. To je bilo na drugoj godini faxa i još je nisam popila u 4 godine. Ali vjerojano će se otvoriti kada diplomiram ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: RI City
Poruka: 771
![]() | Re: Vaše sitnice Uslikao bi mob ali nemam s cim. Dakle, zamislite sliku mobitela. Eto, to ![]()
__________________ 01234567891011121314151617181920212223242526272829303132333 43536373839404142434445464748495051525354555657585960616263 6465666768697071727374757677787980818283848586878889909192 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vaše sitnice Na prvoj slici je košarkaška lopta, koju imam jaaaako dugo, ta šta je prošla u svom životu, a još je čitava... Podsječa me na dane kad nisam bio ovako ljen, pa sam se znao i nekim sportom malo bavit . Sada je umirovljena, i odmara na ormaru...![]() A na drugoj slici je šal o Man Utd-a. poklonio mi ga prijatelj... ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

) koji mozda nemaju neku veliku vrijednost ali vama puno znace jer ste ih dobili od vama dragih ljudi, ili ti predmeti nose sa sobom neku pricicu
):
i ja (bila i mama moja al od nje nisam nista dobila