| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaše sitnice u Društvo forumu; To su najbolji prijatelji poklonili za rođendan prije par godina, te mi ima posebno značenje u životu. Kako ne dimim, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vaše sitnice To su najbolji prijatelji poklonili za rođendan prije par godina, te mi ima posebno značenje u životu. Kako ne dimim, ova pepeljara mi služi kao spremište bitnih papirčića.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaše sitnice ove dvije majice mi je stari dofurao iz US&A kad sam bio kikič od 4-5godina i nisam dao staroj da ih nekome da kad je davala moje male krpice ![]() ![]() a ova tablica je od auta koji je stari dofurao i taj auto obožavam pa me na njega podsjeća ![]() ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše sitnice imam starno puno takvih stvari koje su mi jako prirasle srcu! evo nekoliko: ova Guinness majica mi je tolko super da ju uopće ne nosim! slijedeći tjedan ide na okviravanje i na zid! poklonio mi ju je frend koji radi u Scoutu nakon kaj sam za St. Patrick's Day popio 11 Guinnessa od pol kile! ovo mi je poklonila seka! ![]() ovo su patkice koje mi je poklonio bivši frend! svašta su prošle! ovu čašu sam dobio od bivše za rođendan! to je lijepa uspomena na nju! ovo su mi poklonili frend i frendica za rođendan! to mi je tak super dar da sam čak izdržo da ju ne otvorim i popijem i u najvećim krizama ovo su mi 3 nadraže knjige koje imam! prvu dobih od mame za božić prije nekoliko godina, drugu sam dobio od frenda za rođendan a treća mi je najdraža! seka mi ju je poklonila za zadnji božić! moja crvena palestinka! i najdraža Guinnessova narukvica!! poklon od frendice!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše sitnice Nije mi se dalo slikati puno toga, jer skoro da sve u sobi mi ima neko važno značenje, ali izdvojila sam dvije stvari: - prsten od kokosovog drveta koji sam dobila od prijateljice i - ručno rađenu drvenu palicu sa 13 krugova koju sam dobila od bivšega
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše sitnice Evo moje 'sitnice'
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.