| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; Evo došao sam na ideju da ovdje napišemo ono što smo do sada u životu postigli, a na š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo došao sam na ideju da ovdje napišemo ono što smo do sada u životu postigli, a na što smo ponosni. Dakle ideja je da napišete jednu, 2 , 3...stvari koje ste postigli u životu bile one vezane uz karijeru, obitelj...a kojima se izrazito dičite. Evo ja ću početi. Smatram da je moj najveći uspjeh u životu trenutak kad sam okrenuo novi list u životu...počeo trenirati...i riješio se problema koji me je jako činio nesretnim, a to je borba s kilogramima. U nekih god dana skinuo sam 21 kg i sad sam na takoreći idealnoj težini (1,80m, 78kg) dok sam prije na istu visinu imao 99kg. Štoviše okrenuo sam leđa nezdravom načinu života. Pazim na prehranu, redovito idem u teretanu, jedem 5 puta na dan (malo i umjereno) i smatram da sam se riješio debljine jednom za svagda. Eto tako i vi napišite što ste postigli, a da vas je učinilo sretnim... P.S. Molio bih administratora ovog foruma da ne dolazi u ovu temu nabijat nam na nos svoj uspjeh ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Purger | Re: Vaši najveći uspjesi... Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Evo, upisala i tu konačnu 5 god. teologije.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... 5,0 na maturi i upad na faks bez plaćanja..... Za sada šta mi pada na pamet.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Mojih 17-ero unučadi ![]() ![]() Nemam pojma, a ni nemam nekih bajnih uspjeha. Maturirao (ni kriv ni dužan), došao do 4. god faxa (također ni kriv ni dužan), trenutno zarađujem svoju lovu...I usprkos tome što sam totalni bedak smatram se prilično normalnim ...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, uspjesi, vas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.