Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Itekako da radim ono što volim. Ali ne smatram to nekim extra uspjehom. To bi mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-10-07, 12:25   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: Vaši najveći uspjesi...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Itekako da radim ono što volim.

Ali ne smatram to nekim extra uspjehom. To bi mi sve bilo "onako reda radi" da nemam obitelj, prijatelje, dečka koji su u skladnim odnosima.
Ja to stavljam na prvo mjesto kao najveći uspjeh. Nisam se s nikim posvađala, nikome nešto smjestila, i savjest mi je čista. Ako to nije najveći uspjeh, onda se ja pitam jesu li se danas pobrkale životne vrijednosti?!
E pa dobro si to skužila... Zato sam baš postavio ovu temu jer me zanimalo koliko vas misli da im je uspjeh to što imaju puno prijatelja...dobru rodbinu...krasnu djecu...a koliko vas misli da je najveći uspjeh to što dobivaju štajaznam deset hiljada po mjesecu...

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
hmm.. prije tri godine dvoje ljudi mi chak chestitalo rodjendan..
To mora da je bila godina za pamćenje
Adolon je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 12:31   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,147
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Meni je su najveci uspjesi to sto imam skladan brak,predivnu bebicu.

drugim rjecima sretan zivot
a posao i lova bitno mi je i to ali obitelj na prvom mjestu
Morpheus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 13:55   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Završila pravo u roku (iako sad nemrem naći posao pa mi diploma k**** ne znači i malo sam žešće jadna zbog toga ali bit će valjda bolje)
Imam super frendove
Nije za sad mnogo, ali eto....
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 14:08   #24 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Pa kad?
Tijekom godina
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 15:55   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Itekako da radim ono što volim.

Ali ne smatram to nekim extra uspjehom. To bi mi sve bilo "onako reda radi" da nemam obitelj, prijatelje, dečka koji su u skladnim odnosima.
Ja to stavljam na prvo mjesto kao najveći uspjeh. Nisam se s nikim posvađala, nikome nešto smjestila, i savjest mi je čista. Ako to nije najveći uspjeh, onda se ja pitam jesu li se danas pobrkale životne vrijednosti?!
pa dobro, onda se i ja pridodajem ovim uspijesima, koji se u mene zovu normalan život!!!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 11:29   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Talking Re: Vaši najveći uspjesi...

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
i znaš kuhat!
e kolega za ovo sada ću ti skuhati šta god ti padne na pamet,ako treba šaljem ti poštom u zagreb.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 22:03   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

znam čitat
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 22:08   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
znam čitat
Aj dobro, ako ti tak veliš
Adolon je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 22:29   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Završila sam srednju,odma drugi dan kad sam dobile papire iz škole,sadašnji šef je došo do mene i ponudio mi posao!
Sad radim i idem u večernju,višu za komercijalista!
Sad mi več okolo nude posao susjedi koji dolaze u dučan da bi radila možda tam di oni jer traže radnike(naravno oni koji rade također u dućanima),a veča plača i tak,mislim da mi je do sad život ok a dalje čem vidjet kaj ću!
Ne mislim ostat vječno u trgovini,mislim da imam vremena,mlada sam još stignem nać nešto bolje!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 23:39   #30 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
znam čitat
... ali pisati baš i ne.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najveci, uspjesi, vas i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114