| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Itekako da radim ono što volim. Ali ne smatram to nekim extra uspjehom. To bi mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Citat:
To mora da je bila godina za pamćenje ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Meni je su najveci uspjesi to sto imam skladan brak,predivnu bebicu. drugim rjecima sretan zivot a posao i lova bitno mi je i to ali obitelj na prvom mjestu |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Završila pravo u roku (iako sad nemrem naći posao pa mi diploma k**** ne znači i malo sam žešće jadna zbog toga ali bit će valjda bolje)Imam super frendove Nije za sad mnogo, ali eto....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Vaši najveći uspjesi... Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Završila sam srednju,odma drugi dan kad sam dobile papire iz škole,sadašnji šef je došo do mene i ponudio mi posao! Sad radim i idem u večernju,višu za komercijalista! Sad mi več okolo nude posao susjedi koji dolaze u dučan da bi radila možda tam di oni jer traže radnike(naravno oni koji rade također u dućanima),a veča plača i tak,mislim da mi je do sad život ok a dalje čem vidjet kaj ću! Ne mislim ostat vječno u trgovini,mislim da imam vremena,mlada sam još stignem nać nešto bolje!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, uspjesi, vas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

ali bit će valjda bolje)

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!