| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina ... ali pisa ti baš i ne. Dorinica uvijek tu da spusti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Ja se svom najvećem uspjehu tek nadam ......zasad smatram da sam uspješna u poslu koji radim, u održavanju svoje veze s dečkom kojeg obožavam, super se slažem sa obitelji, imam zbilja puno prijatelja, tečno govorim 4 jezika.......ali ponavljam: Najveći uspjeh tek dolazi......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... Također neke od uspjeha tek očekujem... kod mene to malo sporije ide ali izborim se ja uvijek za sve što si zacrtam. Ostale uspjehe na koje sam ponosna bih ipak zadržala za sebe.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaši najveći uspjesi... svršio sam jednom 10 puta u danu...
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... teško.,......tek sam početnica......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... ponosim se na to sto sam stala napokon na svoje noge i zauzela stav,oko nekih ljudi i stvari....postala mama malom mjesec i pol starom Bonyu i uspjesno pohadjam gimnaziju...i naravno Obitelj s kojom se super slazem i predivni ljudi oko mene...i da...sto sam nakon godinu i pol uspjela s nekim izac na zelenu granu sad koliko je to moj uspijeh, ne znam...al valjda sam doprinjela ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, uspjesi, vas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.