| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; kad jedem više mi netreba pomoć mame, mogu sam na wc i ne piškim više u krevet (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... kad jedem više mi netreba pomoć mame, mogu sam na wc i ne piškim više u krevet (samo ponekad) ![]() ![]() ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 24
Poruka: 87
![]() | Re: Vaši najveći uspjesi... moj najveci uspijeh..to sto sam uspijela otici ngdje daleko sama... i sto sam uspijela sebi za 1 god..kupit stan u hr..toje moj najveci uspijeh koji sam sama postigla......nisam trebala niciju pomoc....super.. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Kada ste bili ponosni na sebe? Znam.. znam da rešetam otvaranjem novih topica ali kad vi nećete ja ću. Eto sve je jasno iz naziva. Kada ste bili ponasni na sebe? Ja sam ono 2 puta ili više... ali ono što pamtim: 1. Kada sam upisao fax bez plaćanja iako su svi mislili da neću ni upast. 2. Ahhhh kada mi je bivša doživjela (i nije glumila) trostruki orgazam.. ah ah!!! Je da mi je leđa izgrebala i da je toliko vrištala da me susjed čuo ali Bože moj vrijedilo je. Nisam trebao navest razlog 2 ali ajde. Na prvi sam definitivno ponosan jer nitko (pa ni roditelji) nisu očekivali da ću uspjet upisat.. a ja bez plaćanja upao. EDIT: Trebalo je pisat kad ste NAJVIŠE bili.... bla bla
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 10-12-07 u 14:14. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste bili ponosni na sebe? Trenutno sam ponosna cijele dane jer imam kikača pod srcem....a kako ću tek biti ponosna kad izađe van!!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, uspjesi, vas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:41.

Pali gume a ne dušu