Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vaši najveći uspjesi... u Društvo forumu; kad jedem više mi netreba pomoć mame, mogu sam na wc i ne piškim više u krevet (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-10-07, 22:13   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat
Re: Vaši najveći uspjesi...

kad jedem više mi netreba pomoć mame, mogu sam na wc i ne piškim više u krevet (samo ponekad)

Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 20:02   #42 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Meni bi bolje odgovarala tema...."Vaši najveći neuspjesi"....tu bi imao štošta za napisati.....(nisam gledao možda i postoji ta tema)
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 20:04   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ako nema napravi je... ima bi i ja za dodat par stvari...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 01:00   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 24
Poruka: 87
ketyy

moj najveci uspijeh..to sto sam uspijela otici ngdje daleko sama...
i sto sam uspijela sebi za 1 god..kupit stan u hr..toje moj najveci uspijeh koji sam sama postigla......nisam trebala niciju pomoc....super..
ketyy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:11   #45 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Kada ste bili ponosni na sebe?

Znam.. znam da rešetam otvaranjem novih topica ali kad vi nećete ja ću. Eto sve je jasno iz naziva. Kada ste bili ponasni na sebe?

Ja sam ono 2 puta ili više... ali ono što pamtim:

1. Kada sam upisao fax bez plaćanja iako su svi mislili da neću ni upast.

2. Ahhhh kada mi je bivša doživjela (i nije glumila) trostruki orgazam.. ah ah!!! Je da mi je leđa izgrebala i da je toliko vrištala da me susjed čuo ali Bože moj vrijedilo je.

Nisam trebao navest razlog 2 ali ajde. Na prvi sam definitivno ponosan jer nitko (pa ni roditelji) nisu očekivali da ću uspjet upisat.. a ja bez plaćanja upao.

EDIT: Trebalo je pisat kad ste NAJVIŠE bili.... bla bla

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 10-12-07 u 14:14.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:13   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Re: Kada ste bili ponosni na sebe?

Trenutno sam ponosna cijele dane jer imam kikača pod srcem....a kako ću tek biti ponosna kad izađe van!!!!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:16   #47 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ja nemam takvih dilema, nisam ponosna osoba
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:19   #48 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Nisam niti ja. Al' zalomi se jednom u 10 godina da jesam. :d
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:22   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke

ne seri
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:24   #50 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke

ne seri
Pa ne serem Stvarno nema ništa što bi mogla reći da sam ponosna na sebe
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najveci, uspjesi, vas i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114