| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi veličina XXX foldera... u Društvo forumu; 1. folder sa slikama 30mb 2. folder 6mb filmici.. jbt ne mogu ih nac pretpostavljam da ima oko 500mb kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: veličina XXX foldera... 1. folder sa slikama 30mb 2. folder 6mb filmici.. jbt ne mogu ih nac pretpostavljam da ima oko 500mb kad se sve skupi na hrpu ![]() sirotinja ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina XXX foldera... filmići i to XXX - 0.00 MB Private - 2,92 GB (3.139.941.433 bytes) ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina XXX foldera... Ja ne bum nist napisao. Budete rekli da nisam normalan ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| 4nick8or | Re: veličina XXX foldera... sad ćete reć da lažem ili da nisam normalan, 0.00 Byta, ni na HDD ni na medijima bilo gdje, nekad na netu pogledam koji klip ili koje slike ali rijetko, uglavnom kad neko link pošalje, i sve manje me želja za tim. ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

pretpostavljam da ima oko 500mb kad se sve skupi na hrpu 

ova ti je dobra, ali nisi nikog zavarao, pa reci koliko