| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vicevi u Društvo forumu; E ovako, zanima me kako vi gledate na viceve, dali se smijete ili onako samo napravite facu kao da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | E ovako, zanima me kako vi gledate na viceve, dali se smijete ili onako samo napravite facu kao da je bio smiješan i zanimljiv. Dali vas neko vicevi živciraju, odnosno da li vam smetaju koji vicevi i koji su vam najbolji???? Meni osobno je najbolji crni humor. ![]()
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-06 Lokacija: zagreb Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: Vicevi a evo ti jedan crni : kaze hitler zidovima koliko koji moze skocit toliko kruha dobije... i sad skace prvi 1 metar - hitler mu da 1 kruh drugi skace 2 metra - hitler mu da 2 kruha vidi treci da se moze zaradit i kaze da skace 7,5 metara - a hitler ce : 'HANS UBIJ GA TAJ NAM SKACE PREK OGRADE' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Vicevi Ma meni je svaki smješan, ili se smijem vicu jer je dobar ili ovom jer priča glupe viceve. A crni humor je Evo ti jedan ne tako crn: Dva Židova razgovaraju u kampu: - "Da mı je da se dočepam ovog Hıtlera, ja bıh ga zubıma zadavıo a tı?" - "Ja bıh usijao metalnu šipku sa jedne strane, pa bıh mu onu hladnu stranu u guzıcu nabıo." - "A zašto hladnu..?" - "Pa da ju ne može izvadıti..."
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 86
![]() | Re: Vicevi KUC-KUC, -Tko je? -upita baka! -raznosač pizza! -odgovori nepoznati muški glas. -Uđi,uđi... raznesi i moju. Zašto je sperma bijela! Zato što svaki kurac navija za Hajduk. Obraduj svoje noge............Operi ih!!! Obaram ljude s nogu... POTPIS:strojnica |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Vicevi Citat:
![]() a ovaj sam dobila neki dan na mejl, meni je odlican: Krenula grupa zena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su upali otmicari i oteli avion. Glavni otmicar je naredio: - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga." - "Zar i ja sinko?", upita jedna baba. - "Ne seri reko sam sve", uzvrati on. - "Sad se sve skinite." - "Zar i ja sinko", ponovo ce baba. - "Ne seri reko sam sve!" - "Sad cemo vas sve silovati." - "Zar i babu", rece jedna djevojka. A baba ce: - "Ne seri reko je sve! "
__________________ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Vicevi Natječu se amerikanac,rus i hrvat koji je bolji kirurg pa će amerikanac: -"Ja odrežem obadvije noge čovjeku i ponovo ih zašijem i taj čovjek je najbrži atletičar na svijetu!" Na to će rus: -"Ja odrežem čovjeku obadvije ruke i ponovo mu ih zašijem i on je najjači dizač utega na svijetu!" Hrvat: -"Ma nije to ništa!Ja svom čovjeku odrežem obadvije ruke i obadvije noge,pojedem ga,probavim i iserem i na slijedećim izborima on opet glasa!!!"
__________________ MegablasterPametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vicevi Prolaze ljudožderi kraj staračkog doma pa jedan od njih kaže: Hoćemo na suhe šljive? Što radi dijete narkomana u kutu? Igla se! Sjede na zidu zoofil, pedofil, nekrofil, sadist, piroman i mazohist... Odjednom javi se zoofil: - Kad bi sad ovdje bila jedna mačka pa da je mogu dobro izjebat. Pedofil će na to: - Da je barem malo mače pa da je možemo... Nekrofil će: - Da je barem mrtva pa da je izguzimo... Sadist se nadoveže: - Da je prvo izmče i tuku pa da umre i da je onda izjebu... Piroman izrazi želju da je zapale i gledaju kako gori i umire i da je onda dobro izguze... A mazohist će na to sve: - Mijau!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vicevi Zaposli se Fata, dobije svoje računalo, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog računala, ali ne znaju lozinku (password). Zovu oni Fatu: - "Fato, koja ti je lozinka na računalu?" Kaže Fata: - "Velkom". Probaju oni: 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'WELCOME' - ništa neće. Zovu oni Fatu ponovo: "Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja zaporka?" - "Pa jedno", kaže Fata. - "Pa kako jedno
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Dar
|
Hrčete li? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

Z A N I M L J I V O 

Megablaster