| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Virtualno i live.....??!! u Društvo forumu; Potaknut idejom o Croportal večeri i komentarima pojedinih članova o tome dolazi se do zanimljivog razmišljanja o virtualnom i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Potaknut idejom o Croportal večeri i komentarima pojedinih članova o tome dolazi se do zanimljivog razmišljanja o virtualnom i live. Na našem Croportalu formirala se ekipa, koja je svakim danom sve veča, s vodećim članovima, koji su najglasniji i najprepoznatljiviji. U biti, dolazim ovdje svakodnevno, po cijele dane visim i imam neki svoj doživljaj cijele ekipe i pojedinaca, nikoga nisam upoznao live, ali o svakom imam svoje mišljenje, neku sliku, na osnovu moga osobnog doživljaja i onoga kako se 'ko prezentirao i sve zajedno funkcionira manje više, odlično i zadovoljno u ovom virtualnom svijetu. Znam biti sretni, znamo se posvađati, prepirati, svatko na svoj način. Međutim, što se događa u live upoznavanju i druženju, možda ništa, jer se dosta ekipe već upoznalo, ali mislim i imam osjećaj da se gubi ona draž neta i virtualnog u kojoj funkcioniramo baš možda onako kako želimo. Jedan frend mi je ispričao da se ekipa čula mjesecima, chatala i telefonirala, nisu se poznavali i kada su se našli live, nastao je muk, nisu znali o čemu bi i što bi. Sutradan su s vratili nazad na chatove i telefone i sve je bilo po starom, onako kako im najbolje odgovara. Više se nisu nalazili. Što mislite o svemu tome...????????????????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualno i live.....??!! Pa eto ja znam slučaj koji dokazuje suprotno.. prijateljica mi je na forumu o ljubimcima.. i iako su se neki od njih već upoznali.. organizirali su druženje i super im je bilo... još bolje uživo nego na tom forumu... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nema pravila i uvijek ima izuzetaka, ali mislim da bi izgubilo svoju draž uvelike kada bi izašli iz virtualnog.....možda bi dobio nove prijatelje, iste ljude , ali na drugačiji način, ali mi više forum ne bi bio interesantan..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Virtualno i live.....??!! Ovo što ti kažeš da je nasto muk to je zato što ljudi imaju predrasude... preko neta ne vidiš ko je debel-mršav, visok-nizak, , gadan-lijep, jel muca ili ne, jel sramežljiv ili otvoren... i slične stvari... Ja npr. uživo nisam previše komunikativan dok ne prođe neko vrijeme... Pogotovo sa ljudima starijm više od 3-4 godine od mene...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
apsolutno si u pravu, ali predrasude postoje i one nisu namjerne i zločeste, već možda bolje rečeno, vizualiziranje osobe i fizičko i psičko, nama samima prihvatljivije.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: Virtualno i live.....??!! ma joj, ja mislim da bi sve ostalo isto, bilo bii jebeno zanimljivo, ja i damfisk bi vas sve počeli prcati i kad bi popili svi bi se malo opustili i bilo bi super...zakaj tarquino misliš sve to...ja mislim da bi sve ispalo super, ja sam i inače jak otvorena osoba, volim stjecati nova poznanstva, i nove ljude, i mislim da bi bilo mrak da se svi upoznamo i uživo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualno i live.....??!! A šta ja znam... zamisli, dođeš tamo i ispostavi se da smo svi hrpa iskompleksiranih lažljivih dosadnih kretenčina... Forum bi ti riknuo sutradan i više nitko ne bi dolazio ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, virtualno |
« zanimljivosti dani
|
POZIV »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.