Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Virtualno i live.....??!! u Društvo forumu; Potaknut idejom o Croportal večeri i komentarima pojedinih članova o tome dolazi se do zanimljivog razmišljanja o virtualnom i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-06, 00:17   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Virtualno i live.....??!!

Potaknut idejom o Croportal večeri i komentarima pojedinih članova o tome dolazi se do zanimljivog razmišljanja o virtualnom i live.

Na našem Croportalu formirala se ekipa, koja je svakim danom sve veča, s vodećim članovima, koji su najglasniji i najprepoznatljiviji. U biti, dolazim ovdje svakodnevno, po cijele dane visim i imam neki svoj doživljaj cijele ekipe i pojedinaca, nikoga nisam upoznao live, ali o svakom imam svoje mišljenje, neku sliku, na osnovu moga osobnog doživljaja i onoga kako se 'ko prezentirao i sve zajedno funkcionira manje više, odlično i zadovoljno u ovom virtualnom svijetu. Znam biti sretni, znamo se posvađati, prepirati, svatko na svoj način.

Međutim, što se događa u live upoznavanju i druženju, možda ništa, jer se dosta ekipe već upoznalo, ali mislim i imam osjećaj da se gubi ona draž neta i virtualnog u kojoj funkcioniramo baš možda onako kako želimo. Jedan frend mi je ispričao da se ekipa čula mjesecima, chatala i telefonirala, nisu se poznavali i kada su se našli live, nastao je muk, nisu znali o čemu bi i što bi. Sutradan su s vratili nazad na chatove i telefone i sve je bilo po starom, onako kako im najbolje odgovara. Više se nisu nalazili.

Što mislite o svemu tome...????????????????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 01:03   #2 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Re: Virtualno i live.....??!!

to je upravo ono cega se ja bojim....
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 01:40   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa eto ja znam slučaj koji dokazuje suprotno.. prijateljica mi je na forumu o ljubimcima.. i iako su se neki od njih već upoznali.. organizirali su druženje i super im je bilo... još bolje uživo nego na tom forumu...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 09:51   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Virtualno i live.....??!!

nema pravila i uvijek ima izuzetaka, ali mislim da bi izgubilo svoju draž uvelike kada bi izašli iz virtualnog.....možda bi dobio nove prijatelje, iste ljude , ali na drugačiji način, ali mi više forum ne bi bio interesantan.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 09:59   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ovo što ti kažeš da je nasto muk to je zato što ljudi imaju predrasude... preko neta ne vidiš ko je debel-mršav, visok-nizak, , gadan-lijep, jel muca ili ne, jel sramežljiv ili otvoren... i slične stvari... Ja npr. uživo nisam previše komunikativan dok ne prođe neko vrijeme... Pogotovo sa ljudima starijm više od 3-4 godine od mene...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 10:16   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

Arrow Re: Virtualno i live.....??!!

Citat:
Pravi autor: Gogy Pogledaj Poruke
Ovo što ti kažeš da je nasto muk to je zato što ljudi imaju predrasude... preko neta ne vidiš ko je debel-mršav, visok-nizak, , gadan-lijep, jel muca ili ne, jel sramežljiv ili otvoren... i slične stvari... Ja npr. uživo nisam previše komunikativan dok ne prođe neko vrijeme... Pogotovo sa ljudima starijm više od 3-4 godine od mene...

apsolutno si u pravu, ali predrasude postoje i one nisu namjerne i zločeste, već možda bolje rečeno, vizualiziranje osobe i fizičko i psičko, nama samima prihvatljivije....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 10:57   #7 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

par kašeta pive i svi bi se "otvorili"

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 11:01   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

baš

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 16:27   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma joj, ja mislim da bi sve ostalo isto, bilo bii jebeno zanimljivo, ja i damfisk bi vas sve počeli prcati i kad bi popili svi bi se malo opustili i bilo bi super...zakaj tarquino misliš sve to...ja mislim da bi sve ispalo super, ja sam i inače jak otvorena osoba, volim stjecati nova poznanstva, i nove ljude, i mislim da bi bilo mrak da se svi upoznamo i uživo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 16:35   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A šta ja znam... zamisli, dođeš tamo i ispostavi se da smo svi hrpa iskompleksiranih lažljivih dosadnih kretenčina...

Forum bi ti riknuo sutradan i više nitko ne bi dolazio

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: live, virtualno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111