| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Virtualno i live.....??!! u Društvo forumu; teško, od mojih frendova dosta njih čita forum i frendica naravno tako da kakav sam na forumu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Virtualno i live.....??!! Onda nema smisla da dolazim, sa svojih 28 god. izazvati ću opći muk. Mada sam stariji od većine i ja sam dosta povučen ispočetka, bez obzira na starost ostalih u društvu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Virtualno i live.....??!! Ja bi se složio sa Kristijanom...baš mislim da bi sve ispalo ok ! Što se mene tiče možemo probat,forum nam uvijek ostaje ako uživo ne bi išlo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Virtualno i live.....??!! Ja nisam ovdje u ekipi koja stalno posta makar sam svaki dan na forumu, ali mislim da bi bilo zakon naći se live... Frend i ja imamo pozitivna iskustva sa ljudima sa jednog drugog foruma, koi su bili ludi na forumu a vani još luđi..
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Virtualno i live.....??!! Jasno mi je da nas ima svakakvih,sramežljivih,otvorenih,druželjubivih,ovakvih ili onakvih...Al mislim da bi bilo šteta da uopće ne probamo sa live druženjem. Zar ne ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Virtualno i live.....??!! Slažem se sa sahasom, da je to jedan sasvim drugi svijet to je, ali zašto ne upoznati par novih ljudi. Ako ne prođe dobro nećemo to više raditi i ok.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, virtualno |
« zanimljivosti dani
|
POZIV »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.