| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Virtualno i live.....??!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Jasno mi je da nas ima svakakvih,sramežljivih,otvorenih,druželjubivih,ovakvih ili onakvih...Al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: Virtualno i live.....??!! Izgleda da ništa od ovoga,slab odaziv je na ovaj prijedlog... Očito se ljudi boje razotkrivanja i očito se osjećaju sigurnije iza ekrana.Ah... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned | Re: Virtualno i live.....??!! pa kad pričate, umjesto da dogovorite sve... ja sam se nalazio i sa ljudima sa chata, ekipom s kojom sam online igro Wolfenstein, hrpa ljudi... da, neki su malo drugačiji nego kaj ih zamisljaš, ali je puno zabavnije poslje srat po forumu ili chatu kad znaš face koje stoje iza nickova... a da ne pričam kolko je zabavno vidit našeg dragog admina kak pada po separeu od alkohola... ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Administrator | Re: Virtualno i live.....??!! Citat:
tooooo to to to daj ne seri nego idemo dogovoriti sve ![]() otvorit ću jednu temu koja će biti STicky i u kojoj će se stavljati popis | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Purger | Re: Virtualno i live.....??!! Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: Virtualno i live.....??!! Ma nema veze...zalit ćemo se i bit će nam super... Evo troje nas je... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 06-12-06 u 21:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, virtualno |
« Momačka večer
|
POZIV »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

.