| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vjerujete li u sudbinu? u Društvo forumu; da je sve sa razlogom, i da se ništa ne događa slučajno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: vjerujete li u sudbinu? Ne
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? ja vjerujem u sudbinu i u to da se sve događa s razlogom.. sto puta sam se u to uvjerila i kad se pitam zašto se npr neka glupost dogodila baš meni, nakon nekog vremena vidim da je bilo s razlogom i da mogu bit sretna što se to dogodilo meni jer ja imam samo korist na kraju cijele te price.... ako me razumijete.. jer nisam baš dobro objasnila... sad sam se probudila.... tak da ne znam ni kak se zovem... ![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: vjerujete li u sudbinu? Ne vjerujem u sudbinu, ne vjerujem u horoskop, točka .
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: vjerujete li u sudbinu? Ne vjerujem u sudbinu...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: sudbinu, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

Peace.Love.Unity.Respect