| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vjerujete li u sudbinu? u Društvo forumu; Sve je to samo kaos. I slučajnosti. Tko tome pridodaje neku veće značenje, radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: vjerujete li u sudbinu? Ne vjerujem, mislim da svojim postupcima sami utječemo na svoju sudbinu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vjerujete li u sudbinu? vjerujem u sudbinu,ali nevjerujem da ju nemozes promijenit...svatko moze utjecati na svoju sudbinu,bez obzira na sve...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-01-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 81
![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? ja vjerujem u sudbinu. mislim da nam je život neki savršeno napisan scenarij gdje se sve dešava s razlogom. a nekad stvarno neke situacije nemogu objasnit slucajnošcu jer bi bila pre pre velika ....pa zato vjerujem u sudbinu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? definitivno vjerujem u sudbinu, vjerujem da je sve unaprijed odredeno i sve se dogada s nekim razlogom... npr. netko ce cijeli zivot pusit, piti, drogirati se, neuredan zivot voditi, dok npr. neki hipohondar, koji nikad niije zapalio cigaretu ce prije umrijeti od ovog koji se drogirao... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sudbinu, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.