| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi vjerujete li u sudbinu? u Društvo forumu; Vjerujem u slučajnost i to da imam sreće...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? Vjerujem u slučajnost i to da imam sreće...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vjerujete li u sudbinu? yup... ako stavim tanjur na rub stola - on ce pasti iako to nije sudbina, nego moja slampavost kao i sve ostalo... na buducnost utjecu tvoji potezi iz proslosti, kao i potezi svih ostalih ljudi... skoro kao sah ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? Mislim da je ovo bullshit. Neki misle da im je već "zapisano", pa tako si stvaraju izliku da ne rade ništa, jer postoji navodno sudbina, pa nema smisla, jer misle (ztaže izliku za nerad i tješu se) da je to uzalud. Bah, to se da zaključit iz postova ovih što vjeruju u "određenost". Bog pomaže onome koji pomaže sebi. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: vjerujete li u sudbinu? Citat:
sve se u životu dešava sa razlogom (bar ja tako mislim) i ponekad se možeš okrenuti na glavu ali onako kako će biti biti će i mislim da ima masa situacija na koje ne možemo utjecati...na 98% njih možemo ali na ona 2 ipak ne... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? ne
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? vjerujem u sudbinu al i u to da je ostatak izbor mogućnosti.....neke stvari se moraju dogoditi,al na nama je oćemo li mi njih pretvoriti u nešto pozitivno ili negativno za nas.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? Sve ima neki razlog, svaka akcija ima svoju reakciju i slučajnosti zapravo ne postoje premda najčešće nisu na samoj površini...a sudbina je proizvod onoga što odaberemo da će nam biti.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,094
![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u sudbinu? Nema sudbine. Ima rad i trud da covjek postigne svoje ciljeve. Nema te sudbine po kojoj dobivam na lotu ako se uopce ne potrudim uplatit, dakle, ako ne ulozim neki rad ![]() Ne vjerujem u sudbu... Splet okolnosti, to da... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sudbinu, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:47.

iako to nije sudbina, nego moja slampavost