| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Za koliko biste se sagnuli na ulici? u Društvo forumu; Ponukan nedavnim događajem dođoh na ideju da napravim anketu među nama. Hodajući sa suprugom naišli smo na dvije kune ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Na ulici bih se sagnuo za: | |||
| 5 lipa | | 6 | 21.43% |
| 10 lipa | | 0 | 0% |
| 20 lipa | | 0 | 0% |
| 50 lipa | | 4 | 14.29% |
| 1 kunu | | 10 | 35.71% |
| 2 kune | | 1 | 3.57% |
| 5 kuna | | 4 | 14.29% |
| Ne bih se sagnuo ni za jednu kovanicu | | 3 | 10.71% |
| Sagnuo bih se samo ako nitko ne gleda | | 0 | 0% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma | Za koliko biste se sagnuli na ulici? Ponukan nedavnim događajem dođoh na ideju da napravim anketu među nama. Hodajući sa suprugom naišli smo na dvije kune koje ona nije htjela uzeti, a ja sam ih pokupio i strpao u džep bez imalo razmišljanja. Dakle, hodate ulicom i pred vama na pločniku leži jedna od kovanica iz ankete (činjenica je da nam kovanice baš i ne vrijede mnogo, ali ..). Što ćete učiniti? Hoćete li se zapitati čija je to kovanica, imate li na nju pravo ili ćete bez razmišljanja prihvatiti "dar s neba", hoćete li provjeriti promatra li vas tko ili će vaš postupak odrediti vrijednost novčanice. Na kraju krajeva i svi američki snovi počinju prvim dolarom.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 148
![]() | Re: Za koliko biste se sagnuli na ulici? Uvijek ću je podići bila lipa ili više zbog toga što vjerujem da kovanice donose sreću, glupo znam ali ne mogu si pomoći...
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Za koliko biste se sagnuli na ulici? ma što ja znam, glasao sam za 1 kunu ali podigao bih i dao nekom ili stavio u džep radije nego da ostavim na ulici neki preteško žive da bi se razbacivali novcem, uvijek ih mogu dati prvom kojem je potrebno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koliko biste se sagnuli na ulici? meni je jednom ispalo iz straznjeg dzepa novcanica od 10 kn, a lik iza mene se pravio da ih je naso.. ps. ja se ne saginjem za novcima, znam da ce to vec neko pokupit
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Za koliko biste se sagnuli na ulici? ako je manje od 50 lipa, onda bi sagnuo i uzeo, pa pogodio frenda s tim ![]() ak je od 50 lipa pa na dalje..hops u dzep ![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kovanica, ulica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:54.