| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zadnja poruka koja vam je stigla na mobitel u Društvo forumu; Ajde pišite!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji SMS poruku ste zadnju dobili?! Laku noć
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji SMS poruku ste zadnju dobili?! Ej ljubavi.i ja se nadam da ćemo još dugo bit zajedno, ali moraš ostat smiren kad ja tak popzdim!zamisli ja danas sa starcima moram na selo, tak da ćemo se ić drpat tamo u onaj park kod stanice!makar malo!može?pusa
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Koji SMS poruku ste zadnju dobili?! ma ne ljutim se ljubavi....samo moras shvatit da mi nije svejedno kad znam da si tako zgodna i da bi te mnogi htjeli...a ti im na taj nacin dajes zeleno svijetlo....kako da onda protumacim tvoje osjecaje prema meni...
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, mobitel, stigla, zadnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.