| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zanimanje iliti profesija jeltega u Društvo forumu; KOJE STE SKOLE ZAVRSILI ,KAJ STE PO ZANIMANJU, KAJ SAD RADITE AKO RADITE, A KAJ BI HTIJELI RADITI, I JEL ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,781
![]() ![]() | Zanimanje iliti profesija jeltega KOJE STE SKOLE ZAVRSILI ,KAJ STE PO ZANIMANJU, KAJ SAD RADITE AKO RADITE, A KAJ BI HTIJELI RADITI, I JEL RADITE POSAO KOJI VOLITE I KOJI STE SANJALI, I SVE VEZANO ZA TO ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Srednju tehničku, pa studirao Management, imam vlastitu tvrtku, bavim se posredništvom/zastupanjem inozemnih (talijanskih) firmi (crna i obojena metalurgija) na hrvatskom tržištu, radim isključivo sa veletrgovcima i proizvođačima na veliko. Da, volim taj posao i ne vidim se u nijednoj drugoj branši. Nisam sanjao o nikakvom drugom poslu, no ne bi bilo loše da mi netko ponudi mjesto predsjednika uprave BMW M GmbH... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA prvo pa musko ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA tehničar za računalstvo sam, a radim kao referent za tehničku pripremu i nadzor u jednoj službi za upravljanje stambenim poslovima! a ono ok je!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA završila sam za fitofarmaceuta,sad studiram i ne radim ništa... šta bi tjela radit? tjela bi predavati hrvatski ili računalstvo ,ili bi tjela radit neki posao koji ima veze s kompovima-da se radi na kompu...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA zavrsio strojarstvo, tehnicar za vozila i vozna sredstva (kak to bedasto zvuci), trenutno študent, trenutno nezaposlen al inace radim u skladistu (samo da su pare)...ambicie svakave...naucit japanski, ruski...sredit fuks, vozacki, nac posel...nac curu...uhhh...tolko toga a tak malo vremena...nakupi se toga kad se gleda
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA završio strojarsku tehničku školu, tehničar za vozila i vozna sredstva po struci(ko macor ), trenutno studiram strojarstvo, apsolvent
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 07-03-08 u 13:45. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA eto da i ja napisem nekaj posto sam pokretac ove teme: -zavrsio skolu za profesionalnog vozaca - vozac kamiona -radio sve i svasta dok nisam dosao do ove firme di sad radim -sad vozim ljude i papirologiju za.... nesmijem rec, tak mi pise u ugovoru nesmijem iznositi pojedinosti-oduvijek sam htio voziti kamione, ali i sa ovim se ne zalim -radio u firmama poput: vozio kombi (dostavljac) po hrv. vozio kamion -vozio gips po hrv radio kao prodavac u getrou-nikada nemojte radio kao konobar-sezonac radio na bausteli u inf. firmi za servis i sve vezano za informatiku djelio letke po sjevernom djelu hrv itd. a na kraju se uglavio ovdje, i super je iako mislim ic negdje na faks -to govorim vec 4-5 godina, nemrem se naterat ![]() u sljedecem nastavku malo vise ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: posao, radovi, skola, spinat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.

nesmijem iznositi pojedinosti