Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zanimanje iliti profesija jeltega u Društvo forumu; zavrsih za hotelijersko- turistickog tehnicara....radim posao koji nema veze s tim...naime prodaja rabljenih automobila...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-08, 14:17   #11 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA

zavrsih za hotelijersko- turistickog tehnicara....radim posao koji nema veze s tim...naime prodaja rabljenih automobila

24....

Zadnji Uredio cina : 07-03-08 u 14:20.
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 18:47   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,187
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Tehničar cestovnog prometa, prometni faks...........

Još i sviram pa povremeno odradim koju gažu.......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 19:29   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Liječnik. Trenutno specijaliziram internu medicinu, usmjeren sam u kardiologiju.

Ujedno se bavim kondicijskom pripremom sportaša kao kondicijski trener.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 07-03-08 u 19:33.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 11:10   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Završila sam srednju zubotehničku školu i kad sam videla da me to ne interesuje a i ne ide odlučila se za moj san da budem učiteljica da budem sa decom, da ih vaspitavam i usmeravam i predajem.Trenutno sam na obnovi godine pa radim kao bebisiter i to mi malo dodje kao neka praxa mada nadam se i težim ka tome da završim učiteljski i da uživam u poslu koji volim!
Star 09-03-08, 21:00   #15 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Završila sam srednju za odjevnog tehničara (tekstilna), pri kraju sam studija teologije.

A radit ću vjerojatno u Konzumu ili obližnjoj Dioni
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 07:53   #16 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Završio strojarsku školu, smjer tehnički crtač....
studirao strojarstvo
prebacio se na građevinu i još uvijek studiram
i bavim se projektiranjem več 8 godina........ radim posao samostalnog projektanta, smjer hidrotehnika, ali eto, čekam papir......
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:12   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

završila ekonomsku, adrministrativna tajnica....
upisala ekonomiju - računovodstvo - još kao studiram

radim ko administrator
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:20   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Završio srednju elektroteh. i višu telekomunikacije.
Radim nešto sasvim različito od toga i za sad sam zadovoljan.

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
..šta bi tjela radit? tjela bi predavati hrvatski ili računalstvo...
Ti bi predavala hrvatski Vic dana.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:29   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Re: Zanimanje iliti profesija jeltega

završila opću gimnaziju, upisala filozofski (filozofiju), trenutno odustala od njega i radim u kompjuterskoj (software-skoj) korporaciji i ide mi...asistentica prodaje i veza partnera i firme.

al moja najveća želja-filozofija i paleontologija

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:33   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,420
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto
Re: Zanimanje iliti profesija jeltega

Studiralaagronomiju- radila pri bankarstvu
Studiram novinarstvo- radim marketing
Vidi li itko povezanost...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: posao, radovi, skola, spinat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108