| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zanimanje iliti profesija jeltega u Društvo forumu; zavrsih za hotelijersko- turistickog tehnicara....radim posao koji nema veze s tim...naime prodaja rabljenih automobila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Tehničar cestovnog prometa, prometni faks........... Još i sviram pa povremeno odradim koju gažu.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Liječnik. Trenutno specijaliziram internu medicinu, usmjeren sam u kardiologiju. Ujedno se bavim kondicijskom pripremom sportaša kao kondicijski trener. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 07-03-08 u 19:33. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Završila sam srednju zubotehničku školu i kad sam videla da me to ne interesuje a i ne ide odlučila se za moj san da budem učiteljica da budem sa decom, da ih vaspitavam i usmeravam i predajem.Trenutno sam na obnovi godine pa radim kao bebisiter i to mi malo dodje kao neka praxa mada nadam se i težim ka tome da završim učiteljski i da uživam u poslu koji volim!
__________________ ♥ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Završila sam srednju za odjevnog tehničara (tekstilna), pri kraju sam studija teologije. A radit ću vjerojatno u Konzumu ili obližnjoj Dioni ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZANIMANJE ILITI PROFESIJA JELTEGA Završio strojarsku školu, smjer tehnički crtač.... studirao strojarstvo prebacio se na građevinu i još uvijek studiram i bavim se projektiranjem več 8 godina........ radim posao samostalnog projektanta, smjer hidrotehnika, ali eto, čekam papir......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zanimanje iliti profesija jeltega završila opću gimnaziju, upisala filozofski (filozofiju), trenutno odustala od njega i radim u kompjuterskoj (software-skoj) korporaciji i ide mi...asistentica prodaje i veza partnera i firme. al moja najveća želja-filozofija i paleontologija ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
| Tagovi: posao, radovi, skola, spinat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

prodaja rabljenih automobila

mada nadam se i težim ka tome da završim učiteljski i da uživam u poslu koji volim!

Vic dana.