Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? u Društvo forumu; Evo svaki dan gledam neko najebe na motoru, i sada se vraćam doma i opet auto kriv, oduzeo prednost i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 21:50   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,692
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta?

Evo svaki dan gledam neko najebe na motoru, i sada se vraćam doma i opet auto kriv, oduzeo prednost i ovaj se skucao u njega i lik je vjerojatno mrtav?

Zašto ja brijem da se to meni nemre dogoditi, kad su neki i najiskusniji vozači poginuli?

GRRRRRR a volim motore
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:52   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta?

to su i oni mislili....
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:28   #3 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Mislio sam i ja uzet si neki motor, polovni, otprilike 4000 kuna samo da budem pokretniji, ali sam skužio da bi to bila ista stvar kao da sam si revolver prislonio na glavu i opalio. I što je najgore u nekim slučajevima, vozači motora koji su nastradali uopće nisu krivi. Pokosi te neko samo zato šta je debil, a ti bez zaštite i neuravnotežen naje*eš kao žuti.

Zadnji Uredio ice : 26-04-07 u 23:33.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:39   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Prvo:musko si
Drugo:musko si
trece: vise ti je stalo da budes frajer na motoru nego ssve ostalo a ponovo zato jer si musko
to je meni najgluplje od svega sto nemoras biti ni malo kriv a tako lako pogines.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 07:54   #5 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

đizs daj se okani vise motora plizzzzzzz!!!!!!!!!!
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 08:03   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Po meni je najvise problem neuočljivost motora. Nemozes ti kao vozac auta pravilno odreagirati u djeliću sekunde kad ti doleti na ležaljki sa +100 km/h. A da ne govorimo o vecini bikera i skuterasa da se voze kao da cijela cesta njihova...
Poštujem bikere na ceste, micem im se s puta, ali nemozes bas svaki put..
Skuterasi su posebna priča. Jebem ja njih i njihovo preguravanje u koloni na semaforu i onda kad krenu gmižu 60 km/h pa koče promet iza sebe jer se tutnu k'o govno na cesti po sredini trake
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:11   #7 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

eh jebga, prije nekih 100 000 godina muški su se kurčili kad bi išli u lov na mamuta i sabljastog leoparda, danas glavu stave u torbu kad sjednu na motor, a što to govori ženama, gle ovaj živi opasno ima para kad vozi motor, eh "taj je moj" misli si ona jer ako ga ćopi, tip se bude sjebo negdje a ona je materijalno i društveno situirana. Sad sam ga zavbrijo na nešto sasvim treće.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:37   #8 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

čuj, ljudi se zamisle nad rizikom vožnje motora tek kad vide nesreću ili je zamalo izbjegnu.. inače nitko ne bi ni sjedao motor da svi negativno razmišljaju..

osobno ne bih nikada vozio motor (još manje bih da me netko vozi.. )..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 12:23   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Motor je nešto savršeno, čim bu više para uzimam neku novu jurilicu na kredu tipa R6 ili neš slično i gas do poda, ufffff, već sam lud od čekanja.

Rizik je, al taj gušt je vrijedan rizika.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:34   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,692
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

slažem se horned, gušt je to voziti, a opet kad pogledam uopće ne moraš biti kriv, i skoro nikad nije kriv ovaj na motoru, a svaki dan u jebenim novinama netko poginuo na motoru
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brijem, pamet, popio, svijeta, tvrdoglavost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111