| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? u Društvo forumu; Evo svaki dan gledam neko najebe na motoru, i sada se vraćam doma i opet auto kriv, oduzeo prednost i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Evo svaki dan gledam neko najebe na motoru, i sada se vraćam doma i opet auto kriv, oduzeo prednost i ovaj se skucao u njega i lik je vjerojatno mrtav? Zašto ja brijem da se to meni nemre dogoditi, kad su neki i najiskusniji vozači poginuli? GRRRRRR a volim motore |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Mislio sam i ja uzet si neki motor, polovni, otprilike 4000 kuna samo da budem pokretniji, ali sam skužio da bi to bila ista stvar kao da sam si revolver prislonio na glavu i opalio. I što je najgore u nekim slučajevima, vozači motora koji su nastradali uopće nisu krivi. Pokosi te neko samo zato šta je debil, a ti bez zaštite i neuravnotežen naje*eš kao žuti. Zadnji Uredio ice : 26-04-07 u 23:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Prvo:musko si Drugo:musko si trece: vise ti je stalo da budes frajer na motoru nego ssve ostalo a ponovo zato jer si musko to je meni najgluplje od svega sto nemoras biti ni malo kriv a tako lako pogines.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Po meni je najvise problem neuočljivost motora. Nemozes ti kao vozac auta pravilno odreagirati u djeliću sekunde kad ti doleti na ležaljki sa +100 km/h. A da ne govorimo o vecini bikera i skuterasa da se voze kao da cijela cesta njihova... Poštujem bikere na ceste, micem im se s puta, ali nemozes bas svaki put.. Skuterasi su posebna priča. Jebem ja njih i njihovo preguravanje u koloni na semaforu i onda kad krenu gmižu 60 km/h pa koče promet iza sebe jer se tutnu k'o govno na cesti po sredini trake
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? eh jebga, prije nekih 100 000 godina muški su se kurčili kad bi išli u lov na mamuta i sabljastog leoparda, danas glavu stave u torbu kad sjednu na motor, a što to govori ženama, gle ovaj živi opasno ima para kad vozi motor, eh "taj je moj" misli si ona jer ako ga ćopi, tip se bude sjebo negdje a ona je materijalno i društveno situirana. Sad sam ga zavbrijo na nešto sasvim treće. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? čuj, ljudi se zamisle nad rizikom vožnje motora tek kad vide nesreću ili je zamalo izbjegnu.. inače nitko ne bi ni sjedao motor da svi negativno razmišljaju.. osobno ne bih nikada vozio motor (još manje bih da me netko vozi.. ).. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Motor je nešto savršeno, čim bu više para uzimam neku novu jurilicu na kredu tipa R6 ili neš slično i gas do poda, ufffff, već sam lud od čekanja. Rizik je, al taj gušt je vrijedan rizika.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: brijem, pamet, popio, svijeta, tvrdoglavost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

)..