| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? u Društvo forumu; Kiki, istina je ste to, al općenito ja sam uvijek optimističan i mislim da se meni to neće desit, zato ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Kiki, istina je ste to, al općenito ja sam uvijek optimističan i mislim da se meni to neće desit, zato i nemam straha od motora i brzine, a ak se neš desi, šta ćeš... pušiona......
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? znan likove sta su ostajali redom bez ekstremiteta, ili su zgazeni do neprepoznatljivosti ili su pak polomili kosti, nedavno je suvozac na motoru preletija i vozaca i motor i sletija na ili ako ocete u šofer šajbu, a ima slucajeva ovde kad su neki u brzoj vožnji zaustavljani od strane policije na nacin, dodu sa autom do njega otvore vrata od auta i kud koji mili moji, vecina u provaliju. Neki su poletili i u rasvjetne stupove pa su noge zavrsile na jednoj a drugi dio tila na drugoj strani, neki su motorom prosli kroz auto a neki su postali dio auta... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? pa da to sam i govorio, razgovor pradavnih stanovnika zemlje,"Čuj stari, idem sutra u lov na sabljastog leoparda", "Ej, nemoj, znam hrpu tipova koji su išli i vraćali se ako ne rasporeni, onda bez ruku i nogu, a većina su samo kosti zakopane", "Ma znam, al kad je gušt ih lovit, a i trebe se ljepe, kad znaju da loviš sabljastog, u redu kleče za naguzit" ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Moj dragi vozi GSX R-a i ne možete ni zamisliti što proživljavam svaki put kad ide na Grobnik....umirem......iako i sama volim motore i brijem da mi ne može ništa biti..za njega se jebeno bojim.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? Citat:
Citat:
I ja sam biker ali ja vozim kako kaže Daleka Obala: a ja vozim polako i nebrinem. Neki dan klinac (16 godina) kojeg poznam najebo na motoru, tip mu oduzeo prednost na semaforu. Bit če doro ali mu se neko vreme radilo o tome dali će ostat bez noge. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: brijem, pamet, popio, svijeta, tvrdoglavost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.