Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta? u Društvo forumu; Kiki, istina je ste to, al općenito ja sam uvijek optimističan i mislim da se meni to neće desit, zato ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 14:41   #11 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Zašto brijem da sam popio svu pamet ovog svijeta?

Kiki, istina je ste to, al općenito ja sam uvijek optimističan i mislim da se meni to neće desit, zato i nemam straha od motora i brzine,
a ak se neš desi, šta ćeš... pušiona......
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:42   #12 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

to i ja mislim
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:46   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

znan likove sta su ostajali redom bez ekstremiteta, ili su zgazeni do neprepoznatljivosti ili su pak polomili kosti, nedavno je suvozac na motoru preletija i vozaca i motor i sletija na ili ako ocete u šofer šajbu, a ima slucajeva ovde kad su neki u brzoj vožnji zaustavljani od strane policije na nacin, dodu sa autom do njega otvore vrata od auta i kud koji mili moji, vecina u provaliju.
Neki su poletili i u rasvjetne stupove pa su noge zavrsile na jednoj a drugi dio tila na drugoj strani, neki su motorom prosli kroz auto a neki su postali dio auta...
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:46   #14 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa da to sam i govorio, razgovor pradavnih stanovnika zemlje,"Čuj stari, idem sutra u lov na sabljastog leoparda", "Ej, nemoj, znam hrpu tipova koji su išli i vraćali se ako ne rasporeni, onda bez ruku i nogu, a većina su samo kosti zakopane", "Ma znam, al kad je gušt ih lovit, a i trebe se ljepe, kad znaju da loviš sabljastog, u redu kleče za naguzit"
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:49   #15 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pharaoh curu imam pa mi nije cilj ići loviti curu, a ionako bi se vozio sa svojom curom

nego zbog gušta i adrenalina
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:41   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Moj dragi vozi GSX R-a i ne možete ni zamisliti što proživljavam svaki put kad ide na Grobnik....umirem......iako i sama volim motore i brijem da mi ne može ništa biti..za njega se jebeno bojim.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 17:39   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 671
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Evo svaki dan gledam neko najebe na motoru, i sada se vraćam doma i opet auto kriv, oduzeo prednost i ovaj se skucao u njega i lik je vjerojatno mrtav?

Zašto ja brijem da se to meni nemre dogoditi, kad su neki i najiskusniji vozači poginuli?

GRRRRRR a volim motore
Pa prodaš R1 i kupiš si nekog chopera pa lagano.

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Motor je nešto savršeno, čim bu više para uzimam neku novu jurilicu na kredu tipa R6 ili neš slično i gas do poda, ufffff, već sam lud od čekanja.

Rizik je, al taj gušt je vrijedan rizika.

I ja sam biker ali ja vozim kako kaže Daleka Obala: a ja vozim polako i nebrinem.
Neki dan klinac (16 godina) kojeg poznam najebo na motoru, tip mu oduzeo prednost na semaforu. Bit če doro ali mu se neko vreme radilo o tome dali će ostat bez noge.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brijem, pamet, popio, svijeta, tvrdoglavost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114