| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? u Društvo forumu; baš mi jedna frendica priča za 3 cure, kako uvijek idu van bez para, i onda se sponzoriraju naravno, kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? baš mi jedna frendica priča za 3 cure, kako uvijek idu van bez para, i onda se sponzoriraju naravno, kaže da joj je već 500 puta prodala istu spiku kad idu negdje na kavu, da je izgubila 100 kuna, i onda uvijek ova frendica plati... mislim ja smatram ako izađemo 2 frenda i 2 frendice, da dečki trebaju platiti... ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 20-06-07 u 08:52. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? pa ima takvih brate svugdi samo ima onih što nose pare pa samo 100 kn za svaki slučaj i onih što nemaju lipe u đepu.to treba sve odjebati ne vrjediš tolko dušo precjenila si se misliš meni bit na grbači kako da ne, svako ko te vidi najradje bi te puko samo si za to stvorena tuko |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? Ja joj ne bi platio iz principa...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? meni frendica uvjek sere da je zaboravila novcanik doma... glavno da je uzela cigare i OGLEDALO ko hebe pare. prije sam joj ja placala a sada bome nek ide trazit novu tulipanku da joj daje pare. nije ni meni da mi rastu na smokvi
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? Meni se znalo dogodit da nemam para kad bi se recimo ekipa iz razreda skupila da se ide na cugu poslije škole i uvjek se skupilo za jednu il dvije kave ak je kome falilo,tak da bi svi dali kunu dvije,i uvjek ko je imo dao bi,drugi put on nema i ja dam za njega! To mi je stvarno super,al da jedan baš uvijek ide na kavu a nema para i da drugi moraju stalno plačat za njega to mi je nezamislivo! Takvi tutleki nek ostanu doma! Hvala Bogu nemam frendice koje su takve,jer da je takva nema šanse da bi ostala u kontaktu s njom ili bi joj rekla da si uzme pare kad idemo na kavu il nek naruči čašu vode!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? znam neke cure koje nikad nemaju love, isto tako znam i muškarce koji ne vole izvaditi novčanik. Nažalost, družim se s nekima od njih jer ipak imaju druge kvalitete, ali nam kave presmiješno izgledaju. Tko će prije na wc kad dođe konobar Da, izluđuje me to što uvijek ja plaćam, a nikome od njih nikako da postane neugodno jer oni "nisu baš pri lovi". Eto, čovjek postane humanitarac uz njih pa to opet i nije tako loše ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: djepu, kuna, neke, nemaju, nikad, zas to, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

glupi su oni koji nasjedaju na njihove priče... 
) štekaroši
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!