Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? u Društvo forumu; uvijek imam lovu sa sobom, cisto zato da se ne nadjem u situaciji da moram moljakati nekoga.. i da se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 09:42   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu?

uvijek imam lovu sa sobom, cisto zato da se ne nadjem u situaciji da moram moljakati nekoga.. i da se nekome iz mog drustva dogodi da nema love, nije mi prob. platit mu/joj pice ili nesto trece, znam da ce mi vratiti, ali da se to pocne stalno dogadjat ili da se lova ne vraca... zayebi stari...
isto tako ne ocekujem da meni netko non stop placa nesto, pa makar to bila i cuga jer mi je neugodno... jedan put platis ti meni, drugi put ja tebi
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:53   #12 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,574
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Žene bez kune neće dobit ćune.
Zajebancija, nego, ovisi zbog čega nema kune u džepu. Ak nosi torbicu od 500 kn, a iz nje vadi novčanik za nekim sitnišem, može otići na kavu samnom jednom i nikad više. Ako je neka druga situacija, ničim ne odaje da stvarno ima love i baš uvjek se zatekne bez love, uvjek bi joj platio kavu, nevažno da li sam naivan ili ne, važno je da ako nemaš love ili glumiš da nemaš love, ostaneš pri svom principu. Ne da mi priča o shopingu, kak je bila na Zrću, kupila si novu torbu i sl. a nakon jedne popijene cuge nervozno jebe po cijeniku, ne bi li je ja pitao želi li još nešto popiti, a znam da nema kune...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 12:11   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

meni jedan "poznanik" onako pravi se frajer i to,nosi skupa odjela i tako,našli samo se u gradu i odmah me zove na piće,ok ajmo.Ja si naručim kavu,a on viski.I dođe konobar da platimo i on kao zaboravio novčanik i to...Onda Ja lijepo platim svoju kavu i otiđem.Neće on mene zaje*avat.
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 19:03   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma majgore ja kad se neko preserava i pravi nešto što nije.ako nemaš novaca nemaš ali ne isfuravaj se na elitu nekakvu.moja poznanica misli da je glavna manga u gradu,faca samo takva maltene neka paris hilton,toliko lažnog preseravanja se rijetko vidi..a ženskica ono..vozi kao fini autić,a u nivčaniku hebena rupa,za kavu nikad...ajde daj poserem se
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 18:06   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
meni jedan "poznanik" onako pravi se frajer i to,nosi skupa odjela i tako,našli samo se u gradu i odmah me zove na piće,ok ajmo.Ja si naručim kavu,a on viski.I dođe konobar da platimo i on kao zaboravio novčanik i to...Onda Ja lijepo platim svoju kavu i otiđem.Neće on mene zaje*avat.
on osto u kaficu prat sude da plati viski
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 18:23   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
on osto u kaficu prat sude da plati viski

Nadam se
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 21:57   #17 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 19:33   #18 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

viski....to piju oni s malim kitama....to sam i ja pio dok mi nije narasel...a onda sam dobio samopouzdanje i vise nisam trebal pit whiskey....
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 00:08   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Teška su vremena
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 17:19   #20 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jednostavno ne shvaćam cure koje se drže "look at me, look at me", napirlitane i top teme o izlascima, markama... i tim bitnim životnim ekskurzijama, a u novčaniku je sretna ako ima 7kn za kavu ili gladuje cio dan pa di si istu tu kavu i plati. Nije me briga, nikada mi nije teško platiti cugu ma koliko često on/ona imao ili ne, a ako nemam reći ću i sigurno neću ići nekam ako znam da ne mogu pokriti barem svoje cuge!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djepu, kuna, neke, nemaju, nikad, zas to, zenske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114