| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? u Društvo forumu; ak nemaš para, ostani doma... i pij vodu iz pipe, nemoj me jebat!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu? ak nemaš para, ostani doma... i pij vodu iz pipe, nemoj me jebat! ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? LOOOL nemaju zenske para jer ocekuju da kad izadu sa deckom da ce im on sve platit ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? Pa kad bi ja sirotek čekala da imam 100 kn ne bi izašla iz kuće Nego nemam pojma, ne družim se s takvom ekipom, ako netko od nas nema love, nekaj se bu skemijalo, ali nije da je netko stalno na tuđoj grbači, uostalom ja sam malo "škrta" na odvajanju od love, znam koga ću častit i za koga mi neće biti žao jer znam da će taj netko i mene drugi put počastit, ali da netko stalno pije na moj račun-nema šanse, nebu mene nitko j***l u mojoj kuruzi ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: djepu, kuna, neke, nemaju, nikad, zas to, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

a