Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu? u Društvo forumu; ak nemaš para, ostani doma... i pij vodu iz pipe, nemoj me jebat!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 17:39   #21 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u đepu?

ak nemaš para, ostani doma... i pij vodu iz pipe, nemoj me jebat!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 23:51   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Zašto neke ženske nemaju nikad kuna u džepu?

LOOOL nemaju zenske para jer ocekuju da kad izadu sa deckom da ce im on sve platit
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 10:10   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 244
Malo Zlo je zabranio reputaciju

Takve žene za mene nemaju mrvicu dostojanstva....tlačiti tako nekog mislim stvarno.....ako nemam najmanje 100kn u džepu ne mičem se iz stana!!!!
Malo Zlo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 11:12   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Malo Zlo Pogledaj Poruke
Takve žene za mene nemaju mrvicu dostojanstva....tlačiti tako nekog mislim stvarno.....ako nemam najmanje 100kn u džepu ne mičem se iz stana!!!!
Kaj veliš i ne izlaziš tak puno
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 11:24   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 244
Malo Zlo je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Uh nisam bila vani 100g
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:29   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,456
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke

Pa kad bi ja sirotek čekala da imam 100 kn ne bi izašla iz kuće
Nego nemam pojma, ne družim se s takvom ekipom, ako netko od nas nema love, nekaj se bu skemijalo, ali nije da je netko stalno na tuđoj grbači, uostalom ja sam malo "škrta" na odvajanju od love, znam koga ću častit i za koga mi neće biti žao jer znam da će taj netko i mene drugi put počastit, ali da netko stalno pije na moj račun-nema šanse, nebu mene nitko j***l u mojoj kuruzi
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 10:57   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 6
stipa_ se izdvaja iz mase

nevoli takve osobe što zive u gradu na tuđi racun... Ako bash nemaju novaca nemoraju to pokazivat niti srati lazne razloge zasto nemaju....
stipa_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 14:08   #28 (permalink)
n0p
Regularni forumas

Datum registracije: 27-07-07
Poruka: 67
n0p se izdvaja iz mase

Za takve osobe poznata rečenica: Što piješ? Osoba odogvara.... A di ti je?
Ljepi odjeb, zar ne
n0p je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 14:11   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

jel imaju rupu u djepovima
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 16:08   #30 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,085
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

piju one daju guzit....druge su zedne ili ih nema.......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djepu, kuna, neke, nemaju, nikad, zas to, zenske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114