| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto pojedinci na ovom forumu... u Društvo forumu; Zašto pojedinci na ovom forumu imaju potrebu vrijeđati druge, omalovažavati, ismijavati, psovati......druge forumaše???? Zašto pojedinci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zašto pojedinci na ovom forumu imaju potrebu vrijeđati druge, omalovažavati, ismijavati, psovati......druge forumaše???? Zašto pojedinci na ovom forumu imaju potrebu preko PM, MSN, Skypa i dr. govoriti neistinu o drugim forumašima, lagati, tračati, izmišljati priče kako bi se drugi forumaši ocrnili ili bi se iskoristilo za nauditi drugom....???? Što je to u ljudima i zašto to rade....iz frustracija, zlobe, zabave......na kraju se ipak sve sazna???
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 10-10-08 u 00:06. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-08-08
Poruka: 128
![]() | Re: Zašto pojedinci na ovom forumu... e vidiš,dobro pitanje...meni se to nije nikad dogodilo,a nadam se da i neće... mislim da smo svi ovdje da izrazimo svoje stavove i mišljenja,ali neki to krivo protumače,a neki bi se jednostavno svađali,a po meni je to glupo... nekima je to baš zabava...kaj ćeš,ima nas svakakvih... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nije nagradno pitanje, samo plod ogavnih događanja na službenoj kulisi, a posebno onih još ogavnijih iza kulise.....u intimi razgovora u četiri oka...!
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto pojedinci na ovom forumu... evo, meni možeš sve reći! ![]() nitko itak s menom ne razgovara! Pitam se zakaj?! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto pojedinci na ovom forumu... Ja te PM gotovo da i ne koristim, pa kad nekad ovako pričate dobijem osjećaj kao da se preko njih prenose neke teorije zavjere ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto pojedinci na ovom forumu... Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.