| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto ste na Croportal forumu??? u Društvo forumu; Unazad nekoliko dana, potaknuto promjenama, ukidanjima, poboljšanjima ovisno 'ko kako gleda na promjene, ne mogu vjerovati koliko se bure, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zašto ste na Croportal forumu..??? | |||
| nabijanje postova | | 4 | 5.71% |
| nabijanje reputacije | | 4 | 5.71% |
| druženje | | 50 | 71.43% |
| ubijanje vremena | | 36 | 51.43% |
| korisne informacije | | 23 | 32.86% |
| u prolazu | | 6 | 8.57% |
| očaj | | 5 | 7.14% |
| provokacija | | 3 | 4.29% |
| traženje srodne duše | | 3 | 4.29% |
| igranje igrica | | 5 | 7.14% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unazad nekoliko dana, potaknuto promjenama, ukidanjima, poboljšanjima ovisno 'ko kako gleda na promjene, ne mogu vjerovati koliko se bure, komentara oko svega toga diglo i što je sve izašlo na površinu. Zapitajte se ljudi, zašto ste na Croportal forumu...???... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? moj prvi i najveci motiv za dolazak na CP je druzenje, a i moze se nac brdo korisnih informacija, dobre zabave..... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Tarquino a ti nisi odgovorio zašto si ti na forumu? Budući da nema više filmića na forumu ja ne znam šta da odgovorim Valjda iz dosade, zabave... korisne informacije skupljam ipak negdje drugdje. Ali ne razumijem ovo u anketi, zašto bi netko bio ovdje iz očaja? ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Odgovorio nisma na anketu iz praktičnog razloga, da kada to napraviš više ne možeš gledati kako je 'ko glasovao, neki bug ili se meni samo cini.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Prvi i osnovni cilj mi je druženje iako sam u par navrata spomenula postove,bez obzira na to druženje i zabava je na prvom mestu!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Isprva sam bio tu zbog ubijanja vremena a sad sam zbog toga što sam upoznao dosta ljudi a među njima stekao i nekoliko pravih prijatelja koji mi puno znače
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Tu sam radi druženja i ubijanja vremena...i zbog ovisnosti o ovom forumu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto ste na Croportal forumu??? Nijedno od ponuđenog ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, forumu, ste, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:42.