Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu u Društvo forumu; zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu!! - mislim stvarno, ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 07-06-08, 12:59   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
lega4os
zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu

zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu!!

- mislim stvarno, ima takvih ljudi koji im je forum skoro sve.
- kužiš ono, ''''''''uredu je''''''''''' GET LOW
- a jebeš si mater, zato sam i otišo s ovog foruma prvi put jer je glup i ima jebeno jebena prava pravila = nema ovog nema onog, daj ok je ono.. dopustite apsolutno sve i svašta, jebote. i onda se nađu OK5 ljudi i kao ''pročitaj si pravila''
- nabijem ja nakurac pravila ovog foruma.....

- get low, get low, get low.... ok?

Nastavi tako dalje i morat ćeš nas napustiti
Joks

Zadnji Uredio Joks : 07-06-08 u 14:54.
lega4os je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-06-08, 13:00   #2 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n

get low?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-06-08, 13:02   #3 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,458
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n

bit će ban
Star 07-06-08, 13:03   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

samo čekam damfiska i njegovu naširoko poznatu i ovdje opravdano primjenjivu: "Droga je pošast modernog društva"
Star 07-06-08, 13:03   #5 (permalink)
Banned

lega4os

bit će BAN,
bit će bit će.....
BANAJU ME SVAGDJE
JEBEŠ SI MATER I FORUMU
GEEEEEEEEEEEEEEET LOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!
lega4os je offline  
Star 07-06-08, 13:04   #6 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,712
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

aj ca zorane

EDIT: carlito on bi doli, sto mislis sto sake sake get low
I won't change to fit your plan, Take me as I am

Zadnji Uredio Sahataba : 07-06-08 u 13:10.
Sahataba je offline  
Star 07-06-08, 13:06   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

šta ti bi sinko
carllito je offline  
Star 07-06-08, 13:12   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jooj
Star 07-06-08, 13:13   #9 (permalink)
Banned

lega4os

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
šta ti bi sinko
a nevolim care ovaj forum radi pravila..
općenito nevolim forumska pravila.
bogte mazo, i CAPS LOCK i kakva DERNJAVA.
meni, kad netko napiše nešto velikim slovima mi je isticanje a ne dernjava, bogte mazo. KUŽIŠ?
mislim stvarno.
e da, i još kad se netko predstavlja kaki nije na forumu, a protiv tog/te nemaš apsolutno ništ, i onda kao neka SPIKA '' koji si ti kurac'', u biti.
kod nas se imala kultura, al jebiga jednostavno pukneš, ALI MIRNO.

SAD SAMO ČEKAM DA ME PROSERU I S OVOG FORUMA

treba netko, a to neću ja, =S KOLIKO FORUMA SU VAS DO SADA IZBACILI??? HEHEHEHEHEHEHEHEHENEHEHERHEH

PUSA CIAO
lega4os je offline  
Star 07-06-08, 13:17   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

možda te neće izbaciti,možda ćeš samo na razmatranje
carllito je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113