| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu u Društvo forumu; zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu!! - mislim stvarno, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
![]() | zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu!! - mislim stvarno, ima takvih ljudi koji im je forum skoro sve. - kužiš ono, ''''''''uredu je''''''''''' GET LOW - a jebeš si mater, zato sam i otišo s ovog foruma prvi put jer je glup i ima jebeno jebena prava pravila = nema ovog nema onog, daj ok je ono.. dopustite apsolutno sve i svašta, jebote. i onda se nađu OK5 ljudi i kao ''pročitaj si pravila'' - nabijem ja nakurac pravila ovog foruma..... - get low, get low, get low.... ok? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________________________________________________________________ Registriranjem na ovaj forum prihvatio si njegova pravila i molim te da ih se pridržavaš Ako nemožeš onda nažalost nemožeš niti biti član ovog foruma Za ovu gore boldanu rečenicu ti za sad dajem samo crveni karton Nastavi tako dalje i morat ćeš nas napustiti Joks Zadnji Uredio Joks : 07-06-08 u 14:54. |
| |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n samo čekam damfiska i njegovu naširoko poznatu i ovdje opravdano primjenjivu: "Droga je pošast modernog društva" ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| |
| | #6 (permalink) |
| The Eye | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n aj ca zorane ![]() EDIT: carlito on bi doli, sto mislis sto sake sake get low ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 07-06-08 u 13:10. |
| |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n a nevolim care ovaj forum radi pravila.. općenito nevolim forumska pravila. bogte mazo, i CAPS LOCK i kakva DERNJAVA. meni, kad netko napiše nešto velikim slovima mi je isticanje a ne dernjava, bogte mazo. KUŽIŠ? mislim stvarno. e da, i još kad se netko predstavlja kaki nije na forumu, a protiv tog/te nemaš apsolutno ništ, i onda kao neka SPIKA '' koji si ti kurac'', u biti. kod nas se imala kultura, al jebiga jednostavno pukneš, ALI MIRNO. SAD SAMO ČEKAM DA ME PROSERU I S OVOG FORUMA treba netko, a to neću ja, =S KOLIKO FORUMA SU VAS DO SADA IZBACILI??? HEHEHEHEHEHEHEHEHENEHEHERHEH PUSA CIAO |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.