| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lega4os ... Ti si car, jel ti mogu bit prijatelj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n hocu internet generacija? nisi bas dugo na netu, ha? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n hahahahah koi lom...'get low' bas me zanima kaj bu bilo
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| |
| | #19 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n Citat:
radi zajebancije... stari dani.... sijećanje na 1900 kuna potrošenih u mjesec dana samo na net preko dial-up veze, pa se ti misli koliko je to sati, a za sliijedeće mjesece da ni ne govorim... adsl još tada nije ni bio u modi!!! nemreš bilivit. Citat:
![]() ![]() GET LOW, GOTTA BOW Zadnji Uredio lega4os : 07-06-08 u 15:20. | ||
| |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na n banan si, i na ostala 2 nicka registriraj se opet i očekuj tužbu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.