| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty u Društvo forumu; ok, slatko je! NOT... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty ..............meni je to bzvz............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Ocito ovdje na forumu su se slabo citale slikovnice...pa Kitty je stara maca kojih 20ak i vise godina i uvijek je odusevljavala svojim minimalizmom. Lakoca pamcenja dogdjaja bez suvisnih detalja, naglasak na bitnom, a ne danas di otvoris slikovnicu i nemas pojma koji je k tom zmaju koji se razlijeva preko dvije stranice i hvata dugu za rep i ne znam kaj...ono nek djeci uvale Dalija i trip u usta i kaj ce se mucit sa jasnim informacijama. Kitty mi je suuuper....a ionak imam fetish na kricavo roze detalje. A danasnje pretjerivanje nije vezano samo uz Kitty, vec uz svaki lik koji ima neku reputaciju. Lutkice, gace, vibratori i ostale pizdarije cisto su dokaz potrosackog drustva...ja jos uvijek volim negirati tu stranu u sebi...ponekad cak i uspijem.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Citat:
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Ma ok je voljeti il ne, svidjeti il ne...ni meni se ne svidja Miki Maus pasteta ili Hlapic hrenovke, a stvarno volim Mikija i skvadru, Hlapica, itd...samo zelim staviti naglasak na ono sto je bila Kitty u pocetku. A ne na to u sto se pretvorila sada...dobar proizvod. (btw. obozavam slikovnice, crtane likove, animacije...tako da ne bih raspredala o likovima generalno, vec ovdje samo o Kitty...koja je meni bila super! Sarkazam sa isprikom je nepotreban. Eto!)
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Ja obožavam majice sa crtanim likovima. Iako ću skoro 25. Ja sam ženska verzija Petra Pana, vječno dijete ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto su sve ženske lude za Hello Kitty Tko je to?! Ja da nisam ovu temu ovorila ne bi imala pojma da takvo što postoji. Mislila sam da su japanci (ili kinezi ) završili sa tim stvarima onda kada je s "in-liste" nestao Tamagochi (ili kako se ono sranje zvalo koje mi je umrlo nakon dva dana??).Svašta li.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: hello kitty, lude, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:42.

) završili sa tim stvarima onda kada je s "in-liste" nestao Tamagochi (ili kako se ono sranje zvalo koje mi je umrlo nakon dva dana??).