| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Život.....boring ili... u Društvo forumu; Da birate šta bi htjeli biti u životu?Da se ponovno rodite da li bi ste šta promijenili? Ja nebi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Život.....boring ili... mijenjao bi dosta toga sve u 16! Nisam puno griješio koliko sam neke stvari krivo napravio, a da ne spomenem da me sreća ne mazi... zato bi volio se vratiti nazad u vrijeme i učiniti život ljepšim. prošao sam teška vremena i nadam se da će mi konačno krenuti.. No ako ćemo govoriti o stvarima i osobama koje me okružuju s time sam zadovoljan i nebi nikoga mijenjao za ništa. ... a ovo boring...? - Ne, definitivno mi nije dosadan život! Zadnji Uredio Markan : 06-02-08 u 20:18. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... život nikad nije dosadan...dosadan može bit samo onaj tko ga živi...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Samo bi voljela da nikada nisam srela jednu osobu. Ništa više.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Joj dajte se naučite stavljat normalnije naslove, kako ja sad (osim ako ne dovedem tipku miša do) mogu znati o čemu se radi u ovoj temi iz ovakvog naslova?! OT - Život mi nikad nije bio dosadan, naprotiv, buran. Možda bi i voljela neke svoje učinjene postupke promijeniti, ali ovako sam naučila nešto i izvukla pouku.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Život.....boring ili... neke stvari bi definitivno promijenila,i neke osobe izbacila,tj.kad bi se ponovo rodila i znala sve što sad znam,s pojednim osobama ne bi ni a progovorila....ali opet iz grešaka se uči.... a život kao život mi nije bio dosadan... i to mi je fora--- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:05.

Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola.