Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Život.....boring ili... u Društvo forumu; Da birate šta bi htjeli biti u životu?Da se ponovno rodite da li bi ste šta promijenili? Ja nebi......

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 19:00   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 16
Poruka: 78
ivadeb se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivadeb
Život.....boring ili...

Da birate šta bi htjeli biti u životu?Da se ponovno rodite da li bi ste šta promijenili?
Ja nebi...valjda
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 20:02   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Re: Život.....boring ili...

Ama baš ništa, super mi je kako sad jesam...
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 20:16   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

mijenjao bi dosta toga sve u 16!

Nisam puno griješio koliko sam neke stvari krivo napravio, a da ne spomenem da me sreća ne mazi... zato bi volio se vratiti nazad u vrijeme i učiniti život ljepšim.

prošao sam teška vremena i nadam se da će mi konačno krenuti..

No ako ćemo govoriti o stvarima i osobama koje me okružuju s time sam zadovoljan i nebi nikoga mijenjao za ništa.

... a ovo boring...? - Ne, definitivno mi nije dosadan život!

Rock On!

Zadnji Uredio Markan : 06-02-08 u 20:18.
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 21:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

život nikad nije dosadan...dosadan može bit samo onaj tko ga živi...
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 21:39   #5 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

bi mijenjao bi.. mislim da bi bilo bolje..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 22:22   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Mozda jednu stvar a to je da sam manje bila lenja...ali sta je tu je...sem toga ne bih menjala nista!!!
Star 06-02-08, 23:13   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Samo bi voljela da nikada nisam srela jednu osobu. Ništa više.
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 23:30   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Joj dajte se naučite stavljat normalnije naslove, kako ja sad (osim ako ne dovedem tipku miša do) mogu znati o čemu se radi u ovoj temi iz ovakvog naslova?!

OT - Život mi nikad nije bio dosadan, naprotiv, buran. Možda bi i voljela neke svoje učinjene postupke promijeniti, ali ovako sam naučila nešto i izvukla pouku.
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 13:40   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

neke stvari bi definitivno promijenila,i neke osobe izbacila,tj.kad bi se ponovo rodila i znala sve što sad znam,s pojednim osobama ne bi ni a progovorila....ali opet iz grešaka se uči....
a život kao život mi nije bio dosadan... i to mi je fora---
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:28   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

o da nebi sad o tome ali bi definitivno

samo nebi prominija da naiđem na croportal
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103