Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Život.....boring ili... u Društvo forumu; Sve bih mijenjao. Počevši od činjenice da sam se uopće rodio, pa nadalje. Kad malo bolje razmislim... ako promijenim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 16:34   #11 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Život.....boring ili...

Sve bih mijenjao. Počevši od činjenice da sam se uopće rodio, pa nadalje.

Kad malo bolje razmislim... ako promijenim činjenicu da sam se rodio, nakon toga mi ne preostaje puno toga za mijenjanje...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:13   #12 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,728
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Nekad pozalim sto sam se rodila.... Promenila bih:
1. Vise bih se provodila, nego sto sam ucila i zahvaljujuci tom dobrom ucenju, dobila sam posao koji opterecuje, nosi veliku odgovornost....i opet nisam zadovoljna... I da, studirala bih duze nego sto jesam!
2. Ne bih se nervirala zbog gluposti, sto redovno cinim!
3. Manje bih razmisljala...
4. Imala bih hrabrosti da uradim neke stvari koje nisam!
5. Druzila se sa manje opterecujucim ljudima!
6. Primenila sve navedeno i jos mnogo toga!!!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:22   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Nisam imao dosadan život do sada. Zapravo buran. A da se ponovo rodim, sve bi napravio drukčije.
Mislim da bi opet izabrao isti tip ljudi oko sebe. Tu se nebi ništa promjenilo.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:24   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,349
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma jebem ti život..
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 14:25   #15 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma jebem ti život..
Upravo tako!.

Slažem se. Jebeš život.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:56   #16 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,728
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Da, zato sto jebe i on tebe!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 21:45   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,861
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

ne bi ništa mijenjao zato što kada bi promjenio neku stvar promijenio bi i cijeli niz događaja, a i ne bi ništa mijenjao jer je to nemoguće
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 03:17   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,236
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

promjenio bi da imam malo vise novca i jos neke stvari
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 08:56   #19 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

..............ne bi mijenjala ništa............
..............mislim da ako bi promijenili ijednu stvar u životu, da to onda i ne bi više bio naš život, jer i mi ne bi bile iste osobe..........za sve postoji nekakav razlog zašto se nešto dogodilo tako kako je, zašto smo neke stvari tako napravili, i posljedice nakon toga..........tako da nas je to sve definiralo u osobe kakve jesmo sad.............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 11:01   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Iskreno gledano, ne bih mijenjao ništa, jer me je svaka pogreška koju sam napravio koštala na taj način, da sam na njoj naučio neku bitnu lekciju iz sitnice zvane život!!!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114