| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Život.....boring ili... u Društvo forumu; Sve bih mijenjao. Počevši od činjenice da sam se uopće rodio, pa nadalje. Kad malo bolje razmislim... ako promijenim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Sve bih mijenjao. Počevši od činjenice da sam se uopće rodio, pa nadalje. Kad malo bolje razmislim... ako promijenim činjenicu da sam se rodio, nakon toga mi ne preostaje puno toga za mijenjanje... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,728
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Nekad pozalim sto sam se rodila.... Promenila bih: 1. Vise bih se provodila, nego sto sam ucila i zahvaljujuci tom dobrom ucenju, dobila sam posao koji opterecuje, nosi veliku odgovornost....i opet nisam zadovoljna... I da, studirala bih duze nego sto jesam! 2. Ne bih se nervirala zbog gluposti, sto redovno cinim! 3. Manje bih razmisljala... 4. Imala bih hrabrosti da uradim neke stvari koje nisam! 5. Druzila se sa manje opterecujucim ljudima! 6. Primenila sve navedeno i jos mnogo toga!!!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Nisam imao dosadan život do sada. Zapravo buran. A da se ponovo rodim, sve bi napravio drukčije. Mislim da bi opet izabrao isti tip ljudi oko sebe. Tu se nebi ništa promjenilo. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... ..............ne bi mijenjala ništa............ ![]() ..............mislim da ako bi promijenili ijednu stvar u životu, da to onda i ne bi više bio naš život, jer i mi ne bi bile iste osobe..........za sve postoji nekakav razlog zašto se nešto dogodilo tako kako je, zašto smo neke stvari tako napravili, i posljedice nakon toga..........tako da nas je to sve definiralo u osobe kakve jesmo sad............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Život.....boring ili... Iskreno gledano, ne bih mijenjao ništa, jer me je svaka pogreška koju sam napravio koštala na taj način, da sam na njoj naučio neku bitnu lekciju iz sitnice zvane život!!!
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

Pali gume a ne dušu