Nazoveš je i pitaš
Kak si?
Raspravljate o temi aaahh,neznam kaj je... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; ugl,upoznao sam jednu ovu kaj ponekad ide na isti vlak kao ja...ženska je u redu,ono sviđa mi se njezin ukus ...
Nazoveš je i pitaš
Kak si?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Kaj joj uhodiš frendicu, ha?
Kako to da se takav dojam o tebi stvorio među njenim curama?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
ti il si iz vrbovca il neznam...
pa mozhda joj tata kupuje bon pa nije imala para da ti odgovori kuish..a mozhda je u shumi...
a nisi je vidio u vlaku od petka?
jebat ga...
All in all you're just another brick in the wall......
Čovječe može biti sto razloga zašto ti se ne javlja.. kad je vidiš pitaj je, i sve rješeno... sumnjam da češ ovdje dobiti odgovore![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
pa zašto pratiš tu curu?
mislim sram te bilo
gotcha, imam pitanje... kako znaš za to da je njezina frendica umislila da je pratiš?
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
a da pitas vidovitog milana?
njena frendica je cock blocker xD
..:::If I’m killed by the questions like a cancer, then I’ll be buried in the silence of the answer:::..
┌∩┐ (►_◄) ┌∩┐
Ne,to misli samo ta jedna plavuša,a ta plavuša je koma,stane pred prozor,i gleda neko vrijeme i pita kako da ga otvorimo,onda veli da mi je mobitel pokvaren samo zato što imamo drugačiji priključak za punjač...Kaj joj uhodiš frendicu, ha?
Kako to da se takav dojam o tebi stvorio među njenim curama?
Ugl. ona misli da ju uhodim zato što idemo u isti vlak,vlak je skoro uvijek pun pa tražim mjesto nakon svake stanice,a traži ga i ona...a u vlaku možeš ići samo naprijed i nazad pa bi bilo čudno da se ne nađemo u vlaku,a ona misli da ju zapravo uhodim...
ne,nisam iz Vrbovca...ti il si iz vrbovca il neznam...
da,to ću najvjerojatnije pokušat...a jebiga,sranje je biti nevidovit...Čovječe može biti sto razloga zašto ti se ne javlja.. kad je vidiš pitaj je, i sve rješeno... sumnjam da češ ovdje dobiti odgovore
ne pratim,u tome je fora,umišlja...pa zašto pratiš tu curu?
mislim sram te bilo
rekla je mom susjedu koji isto ide sa nama u vlak...gotcha, imam pitanje... kako znaš za to da je njezina frendica umislila da je pratiš?