| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina "Stvor" je neodređena imenica, kaj nije? Kak je lijepo nazivati se/ nekoga nečim neodređenim. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Najduže sam izdržala nekih 9 mjeseci, ali kad sam u vezi...2 tjedna apstinencije mi je dosta i previše i sva sreća da se to događa iznimno rijetko. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Starter | Re: Apstinencija Citat:
![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| charolastra | Re: Apstinencija Vidimo ![]() Zezam se, tvoje vrijeme tek dolazi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstinencija |
« zlocest ?
|
Trazim curu!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.

I jel bilo muško il žensko

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!