Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence nisam reko kad je to bilo .... uups..moj zajeb!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 21:31   #11 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Apstinencija

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke

nisam reko kad je to bilo ....
uups..moj zajeb!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:01   #12 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Nevjerojatno, na CP-u nikada nitko nije apstinirao od sexa. Sve neki j*bači!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:10   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja mogu duuuuugo i jesam duuuuugo.
Nije mi to nikad bio pretjerano veliki problem. Nemam nesavladivu potrebu za samim sexom. U protivnom bih bila s prvim koji naleti.
Radije apstiniram pa kad se zaljubim oslobodim svu energiju koja se skupila
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:12   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Nevjerojatno, na CP-u nikada nitko nije apstinirao od sexa. Sve neki j*bači!
khm ... baš, kolko jebača ovdi
(ja sam napiso)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:17   #15 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Baš gledam 190 pogleda, a samo 14 postova. Nikako mi nije jasno. Nije mi preostao nikakav drugi zaključak nego taj da su ovdje svi sa velikim i si se pune ko purice
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:22   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Baš gledam 190 pogleda, a samo 14 postova. Nikako mi nije jasno. Nije mi preostao nikakav drugi zaključak nego taj da su ovdje svi sa velikim i si se pune ko purice

moš mislit ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:29   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

svi izgubili nevinost s 13 i otada se praše ko ludi
To ti je prokletstvo velikih penisa i savršenih ljepotica
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:51   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

Šta misliš koliko bi bilo postova na temi "tko misli da mu je mali i koja misli da nije lijepa?"

Ta tema bi bila najposjećenija, ali na žalost i tema sa jednim postom...onim početnim.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:12   #19 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

4 mjeseca a možda i malo duže (za vrijeme trudnoće)

Zašto je ovo u forumu prvenstva?
Zar se traži pobjednik u apstinenciji?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:28   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Maslow
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apstinencija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111