Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; pola godine, koliko je trajao prekid veze s deckom...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-07, 22:51   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Apstinencija

pola godine, koliko je trajao prekid veze s deckom
Star 26-06-07, 00:50   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A ti kad ga prekineš, vjerojatno nosiš i crninu, pa žališ pola godine kao za pokojnikom.
Nisi nam rekla da ti slučajno ne ubiješ svakog dečka s kojim prekidaš?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 17:47   #33 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
joj..ima da te nema!
to bi htio vidjeti i osjetiti
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 22:07   #34 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Osam mj (period bez dečka), a sad se "zalomi" i mj dana...ne mojim izborom (obveze i kilometri da nebi bilo zabune)
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 22:36   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

zadnjih par mjeseci u trudnoćama i sve dok sam dojila , otprilike oko 9 mjeseci
( tako dva puta ) , nisam imala ni želje ni volje , osobnito dok sam dojila djecu , valjda hormoni ili koji vrag , nisam mogla zamisliti da me takne
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 23:59   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

osam mjeseci...previše...to se događa kada nisi u vezi pa se mora tražiti okolo
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 21:01   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
A ti kad ga prekineš, vjerojatno nosiš i crninu, pa žališ pola godine kao za pokojnikom.
Nisi nam rekla da ti slučajno ne ubiješ svakog dečka s kojim prekidaš?
cemu ovo?? ako mi se nije shevilo s usputnim brijacima zast ne bi apstinirala od sexa pola godine? djizs... uopce mi nije jasna poanta tvog posta..
Star 28-06-07, 23:52   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
cemu ovo?? ako mi se nije shevilo s usputnim brijacima zast ne bi apstinirala od sexa pola godine? djizs... uopce mi nije jasna poanta tvog posta..
Štoviše, ne vidim zašto to ne bi bio čak i pohvalan stav.
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 09:09   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju

Ne smijem ni reći......
Malo Zlo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 02:59   #40 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,153
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

....ni ja...
TigarZG1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apstinencija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108