| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 ....ni ja... A da si nekako pomognemo....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Veteran | Re: Apstinencija Apstiniram dva mjeseca... ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija ..............kad je netko tvrdoglav kao ja, onda to može potrajati jako dugo.......pa čak i ako ide na moju štetu.............najduže bilo 7mj., a zadnji put 3mj.......... ............dečko mi bio skoro polulud............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
![]() | Re: Apstinencija Citat:
![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija ..........pa smio je dirati, ali ništa više od toga............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija .........skoro da i je.............. ![]() ...........aha, al znao je on da vrijedi čekati.............a i sam je bio kriv što je apstinirao.............. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: apstinencija |
« zlocest ?
|
Trazim curu!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

...naravno.. zašto ne ja sam uvijek za